[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
我影得好廢
影完張相,load 十年之後就消失咗, 好似無影過。
用緊部nokia 8成年幾,今日發現下半部脹左,唔知係咪舊電脹左,請問有冇手機維修舖介紹??
過左保仲有得官方整?
不過我張單都唔知攝左去邊
過左保仲使鬼拿單咩
係未都收你check 機費+維修費

BTW 我部8仔粒電都開始死下死下
諗緊買新機定係等新機出先買
由7+轉A70的人表示

好了個usb-c位,但係oneUI間唔中會no response...
想問8.1個上網有冇4G+
LTE?
手快快唔記得寫:用圖嚟答你
而家我對手機要求唔太高,只玩轉珠game,聽歌,影下相,電量OK就夠

V10一向電量麻麻,不過用緊淘寶加大電都OK

希望拖到Nokia出到一部心水機,budget<$4k
想影下相 nokia 7.2有冇伏?
要求低過你 電話都係睇多過玩 只想粒電夠用依家部v10一日差幾次電
之前個release唔講8.2,對自己部flagship咁有信心
V10粒電用得耐會虧,一年至年半應該要換一次
7.1 有Android 10了
雖然呢到好似冇人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞