[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
7 plus壞type-c位邊度整好?過咗保養
我都要整
好似唔平
過左保就係街是但一間平既 睇住佢整 未過保就去返廠商整
我又係8仔 仲好順暢 唔係自己仆街玩爛粒電真係唔想換佢 等緊佢出新8.3
用過7plus , mon有達黃色, 差電位壞過 , 粒電老化得好快(扔9之前支解見到supplier用咩飛毛腿), 最頂唔順係 power button經常"粒" 入去唔彈返出黎(整完都係咁)
部機應該係我用過最差既一部

而家用緊8.1, 1600貪平用下 但而家仲用得幾好
係咪用左唔同廠
其實電用飛無腿 都唔算差吧
反正等緊8.2
因為想用返androidone
1500 ​budget 邊個 model 最好?

唔打機,whastapp/youtube/lihkg/facebook only
啱啱發布咗隻 C2 ? 唔係M額靚靚仔仔咁,不過又係超低階機
咩黎
孝子機出邊部好
https://wp.me/p91Q8a-2us
Nokia C2 配備 Unisoc 1.4GHz 四核心處理器、1GB RAM、16GB ROM,支援 MicroSD。5.7″ IPS螢幕採用 HD+ 解像度,還有2800mAh 電池、Google Assistant 專用按鍵。Nokia C2 攝影功能,前後鏡頭各有500萬像素,更設自拍閃光燈,後置鏡頭支援 HDR 功能,可在背光情況下改善成像質素。Nokia C1 僅支援 2G、3G 網絡,而 Nokia C2 則支援 4G,部分市場提供雙卡版本。
Nokia 7.2 幾好,中規中矩
真係好低階
幾舊水咁上下
講真用返舊機做後備仲好
你有冇份搶廁紙?我睇你都似會去搶嗰類人,人講你又信
應該咩價錢合理?
3.2 /4.2 係咪電子垃圾?
有冇得一次過更新啲patch 一個一個黎等好耐
原廠整使唔使預約, 直接walk in ok?
我2年前買左7+ , 唔駛3個月個TYPE-C位就壞左, 去原廠整, 不過上去之前係旺角街舖問題, 都唔平, 都要3-5百, 仲要放低部機一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞