[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
https://goo.gl/maps/NPYFzo1P4zpyQ8Vm9

我自己就去過師傅到整
7plus 爆mon邊到有得整? 同大約幾錢? 過左保養期
想問Nokia 8換電佢收幾錢?
都唔算貴嚟 知唔知個到有冇得換mon?
而家部n9嘅電成日都好似倒水咁,sot最多都係得4粒鐘
唔知係唔係關an 10事定係嚿電老化

9.2有排等
好似話推到年尾先出,改用865
但年尾嘅話我買surface duo算
nokia 9 每次影完相好似hang 晒機咁lag 到on9. 大家有無同樣問題?
會好lag. 要restart 先正常返

好困擾
android 10? 已經更新
個相機app真係十世都唔更新一次,擺明隻app仲係an 9版嘅,當用到an10就會有出現問題
佢哋就係唔fix bug,仲夠膽死開空頭支票叫人期待個camera更新
年尾出又扮i phone殺手
安全更新係12月1
叉電位鬆左係咪通病
用過6.1 plus 同7plus
metoo nokia 6.1 plus
上網見台灣網友同印度youtuber都有類似經驗
重要係我啱啱過咗一年保就壞
係 一過保養就壞左
拎去整報價要3舊 部機本身都係千零
8.1 好撚on9 開前鏡會hang機
明明影相係賣點, 變左缺點

都唔敢影了
8.1差電位收左皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞