[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
咪即係我有理由入嚟演講? 你諗過先好
我仲有喎…
笑左,明明巴打你係呢個post常客
你柒夠未我勸你唔好再柒落去啦
我幾唔柒,都俾俾你話柒架喇。
抽水L
nokia 寶藥黨到依家
都可以話少見
其實不停咁踩低 d 手機係想帶出d咩?
佢入埋samsung同sony個集中討論post 撩交嗌
但估都估唔到佢將hmd同呢兩個大牌睇齊
佢都搞笑左好耐 成年都差唔多有
係咪笑人買貼牌
去放大自己買高階機好醒目 好獨到
我其實想知如果我完全封鎖佢,佢仲可唔可以係度post?
都講返句,望住hmd真係恨鐵不成鋼,明明啲機外觀設計好靚,接近原生既android用上手好流暢,偏偏軟件做得差,更新又唔準時又唔fix bug

出埋啲機又九唔搭八用埋晒啲低階cpu,淨係沉迷係出中階機,然後係Twitter出po打飛機

本身用緊8仔,用左年半,最近用用下成日自己熄機,諗住下部都係用返nokia,但真係揀唔落手,Snapdragon 6系啲cpu講真平時用用下都有機會lag機,唔好話打機,部8.1啲人又話qc差易壞叉電位,諗住今年mwc睇下會唔會有部誠意之作,又延期,最後唔等買左pixel 3
平時幾日先有一頁
https://t.me/popopodie

我哋明白好多仔女因發夢比畀屋企人封鎖經濟😣
希望藉此可以幫到仔女
家長所捐助的物資,將悉數用於仔女身上
資料絕對保密

求求大家幫下d手足
好多手足捱緊餓

https://t.me/popopodie
睇隔離三叔post話佢係用sony中階
同埋想講而家出面廠啲android都愈黎愈接近原生,但人地個系統都會加返自己設計既功能,唯獨hmd最陽春,講更新速度又唔夠pixel快,講功能又唔夠人多,唔正正經經出返部真。旗艦同諗過第條屬於nokia既路,我諗過多一兩年hmd就可以摺埋
仲過多一兩年?佢過到今年已經要還神啦
呢間咁嘅濕鳩公司,出個android OS更新根本就係bugs放題,之後就唔鳩理啲bugs再出下部機呃下一水
一開始就係芬蘭個邊設計 依家D款好明顯係大陸設計
即係真白卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞