[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
試咗啊, 但照片同人像mode zoom唔到
7plus 升完冇得關影相聲???
android 10後間唔中有app 自己logout?
因為mwc2020取消
會有Live發佈嘅,冇所謂
部8.1 21/2過保養 哩兩日個叉電位開始嚟料 十條線得一條叫做可以穩定差到

聽日拎上去整 而加咁嘅時勢要放低幾耐先拎得?
我想問下,有壞type c位災情嘅除咗7 plus, 7.1, 6.1 plus, 5.1 plus, 8之外, 仲有冇6.1(6 2018)份?
6.1我聽過有人壞,但唔知係好似其他型號大規模壞定係比較少。
我部7 plus 同兩個屋企人部6.1都一年有多,我開始驚出事
6.1
間中叉唔到
又未到壞
香港唔係第三世界,一定唔會有份。HMD專注第三世界,咩歐洲美洲都唔當係一回事。
想平平地出部乾淨Android機玩下
見Amazon 5.1Plus賣緊千幾蚊
抵唔抵玩

Nokia一般會提供幾耐update?
nokia更新食屎喇 完全唔fix bug
千幾蚊不如係香港買Nokia 4.2啦
nokia 9 幾時先肯整返好個CAM crash
朋友送左隻samsung galaxy watch比我
部nokia 8 sirocco connect唔到
(2號機 essential phone一野就駁到)

有無人有辦法?
部V10就頂唔住一日幾差電 再唔出新機就會買生腥既A71
Nokia 6(TA-1000) 最盡上到Nougat

早兩日flash rom(TA-1003) ➡️ 上Oreo ➡️ 上Pie失敗 ➡️ 洗機 ➡️ 重裝 ➡️ 再flash rom ➡️ 再失敗。。。

最後輾轉flash TA-1003 + 裝到Pie
(開心使用中
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.671f2e8dnCqJPY&id=568229387431&_u=i1ptg8ple4a0

其實可以換新電,我用緊上面淘寶貨都OK。如果驚就去黃金地下展昇都應該仲有V10電賣(好似$150)。
之前都見過驚中伏成間屋燒埋
入錯po?
其實我用緊第二粒,touch wood冇事
冇,因為佢喺等緊Nokia,同埋我都係用緊V10等Nokia
老老實實三叔A71係有D吸引嘅,Nokia如果8.2搞得唔好會輸
無因為之前死都唔換機但幫屋企人換左部7笨同8.1都唔錯 依家等緊大電機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞