[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
已經賣左部8.1了,3月了...睇怕連SP都未有,都唔知係唔係武肺搞到冇人返工
MHD 只係認證,sony真係用佢技術同鏡
(睇下下次sony部機晚上又係唔係影到一舊屎,次次都黑科技,到頭來又差過其他廠)
咁Sony手機影相長期問題係硬件強但佢algorithm好差,壓縮太勁
iphone一向相機硬件上未必最頂級,但佢algorithm令到張相quality好

咁Nokia呢個賣點都無埋就算啦
you know d thing😂
又改config 推遲出?
18/3
18/3 19/3

眼殘
邊個?木馬嗰個?
終於有新嘢,讚又好彈又好,冇咁悶
仲係8 無9用
正路係應該出新8先到9,上次都差2-3個月
老老實實如果呢一刻要換機,我可能LG V10 upgrade去V50水貨算

不過等到就睇下新Nokia 8咩料先
dklm幾時先肯解bootloader
有更新!

係安全更新 BUG繼續
屌你老母 NOKIA 唔係有GCAM 頂住先 根本無相機用 由上年10月到而家3月 唔理BUG
解左好多機冇netflix用....
Nokia個每月安全性更新唔會加埋Nokia每款機啲bug fix好一齊先推送?

咁又快又準時都無乜用
我換左V40,預左冇更新,但用得幾開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞