[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
賤種先買小米
部主機終於打柴,部8 sirocco頂上做主機

之前用慣指紋熄機,請問大家 除左用開關制,有無用咩apps代替
用microsoft launcher
可以double tap to sleep
之前用開nova付費版(都有假雙tap 熄mon),而家想試下原生and 10 個launcher,有無其他簡單方法
裝左,同nova比錢裝差唔多,仲要雙tap真熄機,正
Nokia 9.1 Byebye
直接出S865嘅9.2
Flagship Nokia 9.1 shelved as focus shifts to Nokia 9.2 with revised cameras
https://www.phonearena.com/news/nokia-9-1-canceled-nokia-9-2-faster-better-cameras_id121772
用慣寶藥黨ui會返唔到轉頭
遲啲應該會係咁嘅樣, 個gestures navigation 仲好用過google原生
https://youtu.be/Ib5PbJ2lyOE
又9 吹製做假希望
空頭支票
請教下mic記個launcher左掃有冇得轉google果個版面,同埋佢咩小助手一定要用返佢個唔用得google先可以有齊功能,有冇得搞?
部7+呢兩日開始死機重開,希望快啲出新機
an10 無開放 要Google開放先
第一代8仔開始壞壞哋
而家先買9 pureview係咪太on9
咁捱多陣等下8.2
同你一齊頂到8.2
係咪會出9.2 skip 左9.1
唔好買9,個相機伏嚟
好似係 但會變第4季出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞