[唔好再拖] 放低你決定唔到既事 我幫你揸主意

541 回覆
27 Like 0 Dislike
同ex藕斷絲連,因為某啲原因佢話怕我同佢一齊我會唔開心,想等到合適時間再一齊
已過咗4個月, 期間我發過脾氣亦放棄過,但佢每次氹吓我我就原諒佢
依家佢依然日日搵我,但比較冷淡亦冇以前咁多話題,開始覺得都唔知鍾意佢啲乜,又懷疑自己係咪已經唔鍾意佢
斬唔斬欖好?
諗緊好唔好quit左科hd
Sem1太hea爛grade
Sem2讀得好辛苦
同埋讀緊呢科跟本唔鍾意又唔叻,班上面又無朋友
純粹搵到食而讀
(唔知點好)再有鐘意人的感覺
https://lihkg.com/thread/164642/page/1?ref=ios
- 分享自 LIHKG 討論區https://lihkg.com/thread/164642/page/1?ref=ios

情況係咁 點adjust自己好

read
一係試下flirt佢
每日多d
flirt多d一個星期就直接出街拖佢
[集思廣益]用咩方法復合最好?
https://lihkg.com/thread/165382/page/1

好想試下復合, 唔想自己後悔, 第一步應該點行?

第一步應該改變自己

第二步比佢見到你有所改變
佢講d野你都有做到
份工quit唔quit好?
其實已經係通知期中
但係腦細留我 公司改革中

quit啦
lunch 食咩好
睇名plz

中大

利申: 打手
同ex藕斷絲連,因為某啲原因佢話怕我同佢一齊我會唔開心,想等到合適時間再一齊
已過咗4個月, 期間我發過脾氣亦放棄過,但佢每次氹吓我我就原諒佢
依家佢依然日日搵我,但比較冷淡亦冇以前咁多話題,開始覺得都唔知鍾意佢啲乜,又懷疑自己係咪已經唔鍾意佢
斬唔斬欖好?

嚟緊有套好正既愛情片上映
你最想同邊個睇

如果係佢既你就同返佢一齊
諗緊好唔好quit左科hd
Sem1太hea爛grade
Sem2讀得好辛苦
同埋讀緊呢科跟本唔鍾意又唔叻,班上面又無朋友
純粹搵到食而讀

quit左你有無工想做先

其實grade
當你有工作經驗就不太重要
同ex分左手個幾星期但仲有每日聯絡 但去到昨日佢番工諗住我地d野唔專心比人鬧 本身我地都打算一直做朋友 因為大家都好重視好愛對方但有d野係要經歷唔可以而家就一齊 我而家係到諗係咪要對大家狠心d不再聯絡 想今晚約佢出黎一拍兩散
利申 初戀

有咩經歷

約佢出黎 攬多最後一次吧

大家唔識照顧同珍惜對方 同一個問題已經講過好多次 每一次話要改但次次打回原形
而家諗緊不如星期5/6先約出黎 因為佢份工成日要ot 唔想佢放左工仲要咁攰去諗 加上聽日都仲要番工

其實你係咪仲想佢挽留你
anyway
如果你覺得都唔可以為對方改變既

見多一次
之後少揾對方
冷靜3個月

咁當然係想一齊番 失戀真係好痛 我同佢一齊左5年 由16歲開始 睇住大家一齊長大
Long d個感覺好差好想分
但我又唔捨得,同埋佢遲d會返黎半個月之後又走
應該等佢返黎先定直接分手
同條女嘈左,佢話想靜下比啲空間佢。好不安,係咪應該唔好搵佢
同ex分左手個幾星期但仲有每日聯絡 但去到昨日佢番工諗住我地d野唔專心比人鬧 本身我地都打算一直做朋友 因為大家都好重視好愛對方但有d野係要經歷唔可以而家就一齊 我而家係到諗係咪要對大家狠心d不再聯絡 想今晚約佢出黎一拍兩散
利申 初戀

有咩經歷

約佢出黎 攬多最後一次吧

大家唔識照顧同珍惜對方 同一個問題已經講過好多次 每一次話要改但次次打回原形
而家諗緊不如星期5/6先約出黎 因為佢份工成日要ot 唔想佢放左工仲要咁攰去諗 加上聽日都仲要番工

其實你係咪仲想佢挽留你
anyway
如果你覺得都唔可以為對方改變既

見多一次
之後少揾對方
冷靜3個月

咁當然係想一齊番 失戀真係好痛 我同佢一齊左5年 由16歲開始 睇住大家一齊長大

咁一齊返啦
大家為對方改變下
你先行出第一步

仲有幾耐先 long完
同條女嘈左,佢話想靜下比啲空間佢。好不安,係咪應該唔好搵佢

少揾
由少變多

一星期後約佢出嚟先cool both
比佢知道你仲關心佢同你會改變
斬唔斬欖好?

你最想同邊個睇

套戲叫咩名?
btw我真係有套戲想同佢睇,但係係懸疑恐怖片叫外星生命
斬唔斬欖好?

你最想同邊個睇

套戲叫咩名?

我舉例姐
套戲係咩唔重要
只係想你知道邊個係你心中最重要
想同佢睇咪約
等咩

仲有幾耐先 long完

3年

仲有幾耐先 long完

3年

同佢一齊多半個月就分手
https://lihkg.com/thread/165382/page/1

第一步應該改變自己

佢講d野你都有做到

有改,之前太得閒所以先成日想搵佢迫到佢好緊
而家有跟朋友去健身,諗住搵返d活動做下
至於性格方面,自己了解左佢嘅需要之後我都知要點改
但係都要約到佢出黎,比個機會我,佢先會知道我改成點
斬唔斬欖好?

你最想同邊個睇

套戲叫咩名?

我舉例姐
套戲係咩唔重要
想同佢睇咪約
等咩

俾你昆咗
暗示咗佢想睇,但佢冇約我啊
其實我算主動嗰種,但佢比較被動(可能因為佢好忙),有時都幾攰
斬唔斬欖好?

你最想同邊個睇

套戲叫咩名?

我舉例姐
套戲係咩唔重要
想同佢睇咪約
等咩

俾你昆咗
暗示咗佢想睇,但佢冇約我啊
其實我算主動嗰種,但佢比較被動(可能因為佢好忙),有時都幾攰

聽日再直接約佢睇啦
我唔知做咩Sme,讟個高不成低不就既bba, grad後如何生存?
創業又9Hea過…又唔識…
打工又9打過…
乜都係想…想學手語又想學西語yr3啦,認真面對唔到自己…屋企…仲要捱學費

第一步應該改變自己

佢講d野你都有做到

有改,之前太得閒所以先成日想搵佢迫到佢好緊
而家有跟朋友去健身,諗住搵返d活動做下
至於性格方面,自己了解左佢嘅需要之後我都知要點改
但係都要約到佢出黎,比個機會我,佢先會知道我改成點

你咁心急想約佢出嚟
其實都無咩改變過

改變唔係一兩日 唔係一兩次gym 唔係諗住揾咩就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞