[唔好再拖] 放低你決定唔到既事 我幫你揸主意

541 回覆
27 Like 0 Dislike

唔好介意嗰d對你唔重要既人既想法
wfc

好難做到 求賜教

其實我都未做得到

你都係問佢地正經野姐
大膽d
佢地無咁得閒講你閒話

咁又係 雖然我都成日諗我邊位 邊個得閒理我
但都係好驚佢地歧視我唔係讀呢個major 但都去報個試

可能好多唔係個major既人都有報
問下先
唔好再比excuse 自己

咁你又講得岩既
我唔可以再拖架啦 settle晒所有野就去報個exam

加油 當溝女咁 唔洗怕羞

毒撚唔敢溝女
比你講中要害

機會留比肯改變既人
射唔射波好
應唔應該讀反書
網戀好唔好

我唔知飛唔飛過去搵佢好
feel到大家對大家有好感
但係言談間感覺到佢覺得好遠

飛邊

加拿大

叫佢過嚟香港玩

講真好冇安全感
遠到咁 一齊左會開心咩
唔知會hurt成點..
同埋網戀依家野成日比人笑on9
搞到唔敢同人講

唔覺得網戀on9
不過覺得一齊前邊都見返一面先好d
射唔射波好

no
應唔應該讀反書

應該
我唔知點樣同個女仔講鍾意佢
我覺得係有把扼既,但係都可能會衰
佢唔洗人送番屋企,所以冇得樓下講
但係係街食完飯又多人行,衰左好7
搭車更加多人聽到啦,點算?
佢好忙,如果再約食飯應該要下個月先見

下次食完飯去海皮坐直接拖/攬

拖佢,我相信會飛我手
其實佢一定知我鍾意佢
因為佢都幾被動下,成日都好似好避忌依方面咁,佢A0
一間唔算太差但其實唔鍾意既大學一定入到 定重新retake考得更好追求好d既大學

u啦

唔明 真係煩惱緊
一間唔算太差但其實唔鍾意既大學一定入到 定重新retake考得更好追求好d既大學

u啦

唔明 真係煩惱緊

前者

拖佢,我相信會飛我手
其實佢一定知我鍾意佢
因為佢都幾被動下,成日都好似好避忌依方面咁,佢A0

係睇你同佢出街前可以flirt到佢幾多
我想whatsapp block一個人...
我要move on但又唔捨得..
但呢個人fb已經unfriend 左我..

封存佢啦
應承自己唔好望返
網戀好唔好

我唔知飛唔飛過去搵佢好
feel到大家對大家有好感
但係言談間感覺到佢覺得好遠

飛邊

加拿大

叫佢過嚟香港玩

講真好冇安全感
遠到咁 一齊左會開心咩
唔知會hurt成點..
同埋網戀依家野成日比人笑on9
搞到唔敢同人講

唔覺得網戀on9
不過覺得一齊前邊都見返一面先好d

但如果 我地有距離 加上我地相差10年呢?
鬼掩眼咁好在意佢

封存佢啦
應承自己唔好望返

封存左佢...
但會照loop對話...照睇佢有冇online...
控制自己真係好差...
唯有上黎多D~~覆多D你地~~
唔知同唔同阿sir 表白好
而我係有抑鬱症,試過自殺未遂
宜家日日都想死 好辛苦

阿sir知我情緒有問題

唉,一星期至少要見佢一次
之前被個女仔拒絕 依加都過左差唔多一年 但我仲成日諗起佢 好想搵番佢 搵唔搵佢好?
之前被個女仔拒絕 依加都過左差唔多一年 但我仲成日諗起佢 好想搵番佢 搵唔搵佢好?

你生日佢有祝你生日快樂就揾返佢
無就算吧啦
唔知同唔同阿sir 表白好
而我係有抑鬱症,試過自殺未遂
宜家日日都想死 好辛苦

阿sir知我情緒有問題

唉,一星期至少要見佢一次

不如寫張感謝卡比佢先
點解日日都想死
同女朋友難相處 唔知點樣同佢維繫 依排佢又考試又趕功課 約佢食個飯睇個戲都話好忙唔得閒 但係佢又日日同朋友或同事食飯 完全冷落同唔重視我

封存佢啦
應承自己唔好望返

封存左佢...
但會照loop對話...照睇佢有冇online...
控制自己真係好差...
唯有上黎多D~~覆多D你地~~

最有效係whatsapp多d異性
你控制咁差既
可能要delete埋d對話先move on到
同女朋友難相處 唔知點樣同佢維繫 依排佢又考試又趕功課 約佢食個飯睇個戲都話好忙唔得閒 但係佢又日日同朋友或同事食飯 完全冷落同唔重視我

佢考試仲約佢睇戲
等佢考完試先見密d啦

佢考試仲約佢睇戲
等佢考完試先見密d啦

我地已經幾星期無見 唔好話睇戲食個飯都唔得
大家都做話學生有幾忙點會唔知 唔會忙到一兩個鐘都分唔到比對方囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞