[唔好再拖] 放低你決定唔到既事 我幫你揸主意

541 回覆
27 Like 0 Dislike
堅持定係我收皮算

收皮吧

想收皮但收唔到
好認真,已經番唔到轉頭
冷靜期中,應唔應該重新接受男友?

我女友都係話想冷靜
乜冷靜期有用咩?
感覺無左就係無左

大部分情況都無用

aggar
佢問我可唔可以比d時間佢
屌收皮啦
好唔好以後唔理佢 求其隨機幫我揀 is ok
Thanks

我女友都係話想冷靜
乜冷靜期有用咩?
感覺無左就係無左

大部分情況都無用

灰左

因咩解究冷靜期?

關你撚事
[quote]做左呢行7 年 真係厭倦了
好想resign 有負擔
放棄唔到人工

用工餘時間搞d野
或轉公司會唔會無咁悶

份工係令我冇咩工餘時間 沈繼C
唔想再轉同一行

揾下d internal audit

咁真係咩都冇 同我個名一樣

internal audit應該無咁悶

仲悶

你返過?[/quo ]
one of my frds is internal auditors

起碼新環境

已經唔想再做沈繼
想走又冇勇氣
人生冇夢想
行C走肉
徒具身軀而冇靈魂
到我身死果日 問返自己呢世做過咩
好似平人咁過

咁咪揾d特別野做
撒嬌都無人會同情你

我係廢青
堅持定係我收皮算

收皮吧

想收皮但收唔到
好認真,已經番唔到轉頭

咁點解要問
你其實都知道要放棄
只係你要d時間去接受
好唔好以後唔理佢 求其隨機幫我揀 is ok
Thanks

同佢講到明 未來3個月唔會覆佢
so 唔理佢3個月
女朋友最近好沈迷打機,之前識落都有,我都唔介意一起玩,但係冇咁沈迷,唔會開口埋口得返打機話題
而家成日都叫我同佢玩,一拒絕佢佢就會變得冷淡,話佢既事姐係我既事,應該要花時間陪佢
我都好想多D陪佢,但係我都係同佢睇下戲吃下飯,傾下日常生活大小事,想佢個熱情係我本人到而唔係成日打機.
陪佢打機一個星期就冇左十幾個鐘,本身讀書+research已經好chur,好驚學業同愛情兼顧唔到,巴打點算好

如果係d狂升lv嗰d game
唔好同佢打

如果係即時嗰d就每日同佢玩一兩場

除非你本身都好中意打機

就算一個人好沉迷做一樣野
佢都會有其他興趣or想做既野
到時你再同佢做

因咩解究冷靜期?

關你撚事

如果佢有改變既 就比多次機會佢
[quote]做左呢行7 年 真係厭倦了
好想resign 有負擔
放棄唔到人工

用工餘時間搞d野
或轉公司會唔會無咁悶

份工係令我冇咩工餘時間 沈繼C
唔想再轉同一行

揾下d internal audit

咁真係咩都冇 同我個名一樣

internal audit應該無咁悶

仲悶

你返過?[/quo ]
one of my frds is internal auditors

起碼新環境

已經唔想再做沈繼
想走又冇勇氣
人生冇夢想
行C走肉
徒具身軀而冇靈魂
到我身死果日 問返自己呢世做過咩
好似平人咁過

咁咪揾d特別野做
撒嬌都無人會同情你

我係廢青

你唔改變既
怨天尤人都無用
無人幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞