FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔知係咪D人識玩左, 650左右D場都好難打.
場場都有再動加兩隻遠攻, 仲要+5+6

好懷念以前hector effie果D開心場
想問nino書係味有buff上限?

得藍字數值
最多24(騎刃騎盾鼓舞)
第3隻再動/ 騎刃紋章(一格友軍戰鬥時攻速+4)

紋章乜唔係唔會再比本書額外攻啦咩
本書淨係食藍字buff 係咪咁
想問nino書係味有buff上限?

得藍字數值
最多24(騎刃騎盾鼓舞)
第3隻再動/ 騎刃紋章(一格友軍戰鬥時攻速+4)

紋章乜唔係唔會再比本書額外攻啦咩
本書淨係食藍字buff 係咪咁

但紋章唔食咪當普通加攻加速咁用
嘩今日好多野送

依個係乜意思?打完Arena就彈出黎

朋友滿左 無得申請
或者delete申請request

朋友滿左 無得申請

唔該哂
嘩今日好多野送

偷跑大英雄戰獎品
嘩今日好多野送

偷跑大英雄戰獎品

不過輕度玩家真係好難儲毛
一個月應該儲唔到2萬(計埋送)

朋友滿左 無得申請

唔該哂

想問你個隻舞孃係咪有升既價值
我見日本網對佢評價幾高
0課無運氣既玩家唯一可以擁有既再動角色
自己諗
自己諗

原來係唯一
Thanks
又夠20000毛 升邊隻好
抽中左大波人妻魔
自己諗

原來係唯一
Thanks

再動有3隻
1隻紅色
2隻藍色
藍色2隻都係得5星版可以抽
又夠20000毛 升邊隻好

有咩選擇
自己諗

原來係唯一
Thanks

再動有3隻
1隻紅色
2隻藍色

thx bro
得5星版既係唔洗旨意
好想要歌姬

想問你個隻舞孃係咪有升既價值
我見日本網對佢評價幾高

練就一定要練 不過4星已經夠用
[quote] 好想要歌姬[/quote ino隊玩家表示無歌姬好難組隊
[quote] 好想要歌姬[/quote ino隊玩家表示無歌姬好難組隊

歌姬超百搭,NINO又得,普通又得,能力唔差,圖又靚

好想要!!!!!!!!!!!!!!!!
自己諗

原來係唯一
Thanks

再動有3隻
1隻紅色
2隻藍色

thx bro
得5星版既係唔洗旨意

感恩 首抽有歌姫
萬用百撘

想描lilian點知中左歌姬, 不過-spd+res

想描lilian點知中左歌姬, 不過-spd+res

等我又射石落海先
苦等下個新BANNER
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞