FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

食左兩隻4星既技
大波完美針對槍
飛馬完美針對劍
終於過到

但唯一既三龍將And 紅毛tb騎士無左
唔知值唔值得

點解唔用4隻三星既超技術流
又唔洗食人

唔想練lv 啊
大把任要做無咁多體

食左兩隻4星既技
大波完美針對槍
飛馬完美針對劍
終於過到

唔知值唔值得

又唔洗食人

唔想練lv 啊
大把任要做無咁多體

隻槍飛馬上期大英雄戰已經一打幾
今期繼續發威
再加埋舞女本身有
其實最多練2隻角
如果有紅龍女又練少一隻
[img][url]https://holland.pk/nvs9l08b[img][/url]
依隻野咩料 速得個1 係咪中Bug

拎勇者武會減速
村人直頭可以零速

原來係咁 係咪隻野減速反而係好Iv 因為把武技固定打兩野

唔可以咁講,你速度夠高可以x4咁打
而且都需要足夠速度唔比對方x2
基本上Effie以外冇乜野鍾意減速IV

呀哥

本身1lv可以係0速 都好難x4

速低過23既角色 減速都無所謂
要靠技能防追擊

例如有d咩😂😂呀哥自帶待伏我覺得都算係咁
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/24/233239_212ee819d4dc4d690171cf1b398d6730.jpg[img]
食左兩隻4星既技
大波完美針對槍
飛馬完美針對劍
終於過到

唔知值唔值得

又唔洗食人

唔想練lv 啊
大把任要做無咁多體

早幾個禮拜呢隻game d體仲係無撚用
佢d任成功令d體有返存在感
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/24/233239_212ee819d4dc4d690171cf1b398d6730.jpg[img]
食左兩隻4星既技
大波完美針對槍
飛馬完美針對劍
終於過到

唔知值唔值得

又唔洗食人

唔想練lv 啊
大把任要做無咁多體

早幾個禮拜呢隻game d體仲係無撚用
佢d任成功令d體有返存在感

而家好肝啵隻驚

繼承之後sp 地獄,隻隻都有六招未學咁,成千sp

而家好肝啵隻驚

依家D人已經話練人上40lv要壓等農SP 級級都要打低3lv既關農盡佢

而家好肝啵隻驚

依家D人已經話練人上40lv要壓等農SP 級級都要打低3lv既關農盡佢

學到野
你初瓏fans
4飛兵仲差6場
如果聽日完成到既話, 可以試下升埋d重甲睇下解唔解到
Luci 同 Linde 配咩技好

Linde 獅子/鬼神 + 攻立
魔法書可以用ofin本bug書

配bug書就飛燕都得

配bug書就飛燕都得

如果配攻立都係獅子好
遠程與其比人打不如自己扣血好過

配bug書就飛燕都得

如果配攻立都係獅子好
遠程與其比人打不如自己扣血好過

咁我學左獅子先 攻立未升完
唔記得邊隻補個武器技係將buff 變debuff
打一下隻綠龍就會變弱智
真係過唔到可以試下
屌岩岩睇官方個介紹
話Pick up緊個隻飛龍好適合繼承無視特效個盾
根本當左派個隻係素材
屌岩岩睇官方個介紹
根本當左派個隻係素材

飛龍本身缺陷都幾大
但要用個A位黎防特效又唔值
無特效 takumi都扣到20血

而家好肝啵隻驚

學到野
你初瓏fans

係 瓏瓏
屌岩岩睇官方個介紹
根本當左派個隻係素材

我仲諗住交畀卡米拉食
到依家都唔知邊招係攻立

而家好肝啵隻驚

依家D人已經話練人上40lv要壓等我
農SP 級級都要打低3lv既關農盡佢

學到野
你初瓏fans

係 瓏瓏

我鐘意娜恩 之前有去博覽館apink fan meeting
請問PVP, 有得防守, 咁防守隊伍係邊度SET 架

係 瓏瓏

我鐘意娜恩 之前有去博覽館apink fan meeting[/quote]
娜恩正呀 估唔到連港場都有去
入黎Apink post吹水啦 唔係小圈子黎
請問PVP, 有得防守, 咁防守隊伍係邊度SET 架

自動用左邊第一隊
隻game愈來愈多bif
敵人重甲明明係左上可以瞬間一回合過右上 痴孖根
隻game愈來愈多bug
敵人重甲明明係左上可以瞬間一回合過右上 痴孖根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞