FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

鬼神一擊夾3項buff就會一擊殺到takumi同effie,但你要有+4防buff滿血先打到普通hector
你加齊4項打hector 50*2,佢打你29*2
佢正常52血,你33血

咁加速nino 呢, 落鬼神一擊?
死線 同 獅子 你地又點睇

你隻減攻nino絕對唔可以裝死線,就算齊4項buff都殺唔到普通hector
43+5+20=68攻
68-19魔防=49傷
佢打你52攻-(19-5+4)防=34傷,但你得33血

我係減魔防加速nino 啵,係咪記錯人呀巴打

咁你可以學死線,可以一擊殺到HECTOR
但我建議咁嘅情況好鬼神一擊好過
死線-5防,咁你物防得14,如果唔小心冇上加防BUFF,俾個體+攻(49攻)嘅TAKUMI掂到會一擊死

同埋你都加速囉,39速同44速冇乜分別,只係*唔*到2打TAKUMI同LUKINA
但裝咗鬼神一擊再用槍女主BUFF下NINO就一擊秒咗TAKUMI,*2冇撚用
LUKINA就俾返槍女主打啦

鬼神一擊好昂貴要二萬毛,那有毛
發覺而家最搶手都係獅奮,鬼神,飛燕
隻隻都岩洗咁款
之前未有繼承賣鳩哂

感激巴打
不過鬼神想學3真係一定要升五星
男主又唔食得既,klein我已經比takumi食左
其實用2000毛升4星再學技我接受到, 20000就真係 個人覺得唔值
而家鬼神我得番一隻三星ursula 咋
飛燕隻飛馬之前賣左做毛想比lukina食

繼承哂,有d後悔....

點解 睇落ok啊

點解 睇落ok啊

打人仍然唔夠力,防守又唔係勁.....

點解 睇落ok啊

阿妹用黎玩輔助

點解 睇落ok啊

阿妹用黎玩輔助

所以我應該唔好加攻....
請問香港既google play卡係咪買唔到依隻game既石?

你隻減攻nino絕對唔可以裝死線,就算齊4項buff都殺唔到普通hector
43+5+20=68攻
68-19魔防=49傷
佢打你52攻-(19-5+4)防=34傷,但你得33血

我係減魔防加速nino 啵,係咪記錯人呀巴打

咁你可以學死線,可以一擊殺到HECTOR
但我建議咁嘅情況好鬼神一擊好過
死線-5防,咁你物防得14,如果唔小心冇上加防BUFF,俾個體+攻(49攻)嘅TAKUMI掂到會一擊死

同埋你都加速囉,39速同44速冇乜分別,只係*唔*到2打TAKUMI同LUKINA
但裝咗鬼神一擊再用槍女主BUFF下NINO就一擊秒咗TAKUMI,*2冇撚用
LUKINA就俾返槍女主打啦

鬼神一擊好昂貴要二萬毛,那有毛
發覺而家最搶手都係獅奮,鬼神,飛燕
隻隻都岩洗咁款
之前未有繼承賣鳩哂

感激巴打
不過鬼神想學3真係一定要升五星
男主又唔食得既,klein我已經比takumi食左
其實用2000毛升4星再學技我接受到, 20000就真係 個人覺得唔值
而家鬼神我得番一隻三星ursula 咋
飛燕隻飛馬之前賣左做毛想比lukina食

好後悔賣野換毛

算啦 鬼知咩
隻紅髮大英雄斧值唔值的升上去5星?
隻紅髮大英雄斧值唔值的升上去5星?

5星連武器173
43血50攻26速35防19魔防 (連5星武器)
加速Lucina係咪應該繼承獅奮?因為依加得飛燕諗緊繼唔繼左佢好 已經繼承左攻立
+攻effie用勇者槍+真係好正 可以秒殺好多角
不過咁就20000毛
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

但配合唔到nino
太多藍色
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

但配合唔到nino
太多藍色

幾隻nino唔係減攻就減速 所以冇練到
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

美版把聲
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

美版把聲

日版表示可以一戰
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

美版把聲

日語版正好多
外掛問題搞掂未
外掛問題搞掂未

不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

但配合唔到nino
太多藍色

你唔夠愛先會唔練
決定練咩角既因素係愛呀
不過咁就20000毛

血多個陣防追擊
內置鬼神一擊
天生高血高防
其實單打能力好屈機

最緊要係角色圖都好正

但配合唔到nino
太多藍色

你唔夠愛先會唔練
決定練咩角既因素係愛呀

係,啱啱用咗2000毛俾nino學咗影月+月虹
但唔夠sp學月虹
幾時先有新pickup抽 好想快D抽番多D 4星番黎食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞