FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
希望佢第時真係出番暴擊,回避,命中啦,有少少運氣成份先好玩

轉職就夠
一有命中迴避必殺就
我99%miss 你20%都中
我會扔爛部電話
希望佢第時真係出番暴擊,回避,命中啦,有少少運氣成份先好玩

轉職就夠
一有命中迴避必殺就
我99%miss 你20%都中
我會扔爛部電話

搞到d劍聖唔知點咁
睇wiki special map打返黎既角色數值係一樣
咁升3星既時候係隨機抽個體值定照樣統一?

統一
成日爆哂體 想升下人,點知全部CHECK 完都係差既性格…
唔係減攻加血,就係減攻加魔防 黑到
成日爆哂體 想升下人,點知全部CHECK 完都係差既性格…
唔係減攻加血,就係減攻加魔防 黑到

已經唔理個體值 乜都升
儲咗100石,快啲30號出新嘢

統一

知唔知係咩個體 定全部都係平均?
得幾隻有鬼神一擊 仲要隻隻5星 唯一一隻4星又冇打

統一

Feheroes.wiki

應該得一種iv

統一

Feheroes.wiki

應該得一種iv

我知2星得一種 但3星已經有個體值偏差 咁2星升3星會變左咩個體?

統一

http://Feheroes.wiki

應該得一種iv

我知2星得一種 但3星已經有個體值偏差 咁2星升3星會變左咩個體?

Sorry 以為講緊大英雄

統一

http://Feheroes.wiki

應該得一種iv

Sorry 以為講緊大英雄

覺醒唔影響本身個體
減攻一世都係減攻
有冇手足有研究騎隊,理想既騎隊應該要入邊幾隻

技能齊騎刃盾鼓舞
可以玩騎法 用buff書

技能齊騎刃盾鼓舞

打算一槍 (可能用ABLE) 一劍(獅子王) 一法(唔知用CECILIA 定係蒼鴉好,OLWEN 減攻加速用唔到 ),重有一隻唔知入乜好

技能齊騎刃盾鼓舞

打算一槍 (可能用ABLE) 一劍(獅子王) 一法(唔知用CECILIA 定係蒼鴉好,OLWEN 減攻加速用唔到 ),重有一隻唔知入乜好

至少要齊屬
藍就呀哥啦
紅就獅子or eliwood
冇阿哥 玩完
抽到4.25%
集思廣益
獅子王繼月虹好定係華炎好
抽到4.25%

你想追咩?
抽到4.25%

你想追咩?

龍女,本身只得3.5%,每幾日見有石又幾下,有石又幾下抽到咁
抽到4.25%

你想追咩?

龍女,本身只得3.5%,每幾日見有石又幾下,有石又幾下抽到咁

Same here
正身4.5%
分身4.0
抽到4.25%

你想追咩?

Same here

副Acc抽到4.xx,跟手一次冇藍波,諗住是但揀個紅色走人
5* Cain,斷纜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞