FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
抽到4.25%

你想追咩?

龍女,本身只得3.5%,每幾日見有石又幾下,有石又幾下抽到咁

Same here

抽到4.5中左隻五星peri, 之後機率重置

唔知點排最好,求意見
點解我D五星40lv殺人有時有3ap有時1ap?

最後一場先死一隻
想問下大家意見,呢隻會學咩奧義好?
緋炎 華炎 龍裂 龍穿 月虹 月光
Nino emblem又贏一仗
4* Nino搭Eirika 女主槍 舞女,副Acc都拎埋4* Michalis
[img]https://na.cx/i/Aw97Dku.jpg[img]

唔知點排最好,求意見

抽埋Roy就齊隊,Hector + Lilina + Eliwood + Roy

其實Hector + 女主槍 + Marth都幾夠做
淨低個位Lilina又好Minerva又好,自己鍾意
果兩隻弓有點雞肋
Nino emblem又贏一仗
4* Nino搭Eirika 女主槍 舞女,副Acc都拎埋4* Michalis

又係all buffed nino
配舞女拉後kite
屌,訓練㙮D敵人數值技能真係犯L曬規
平時有全buff nino秒殺唔覺
而家限定隊伍做任比人瘋狂sm
屌,訓練㙮D敵人數值技能真係犯L曬規
平時有全buff nino秒殺唔覺
而家限定隊伍做任比人瘋狂sm

唔止數值 技能都係變態
你主力係弓既話
佢就出隻極高物防既弓殺法師秒你
我打完flier emblem就放棄左騎兵同重裝任務

搞唔掂
Nino 可秒藍馬,比紅馬秒(打紅馬係0傷)
Lucina 頂到綠龍一下,滿血比紅馬秒
Effie 可頂紅但比綠斧秒
幅圖如果上殺紅騎,會比另一隻拉出比綠斧秒
依家好似解迷遊戲咁
想問下
Olwen 個武器可唔可以比其他法師繼
我想比julia繼佢武器技扑2下 再配個守備隊形防追擊
風神弓 武器可唔可以比其他角色繼
想問下

唔同色好似唔幾得
風神弓係專武都唔繼得
想問下

兩招都唔得
搭單問,有無人問過3ds隻if
想知好唔好玩
想知好唔好玩

點都抵過課金啦
想知好唔好玩

點都抵過課金啦

呢個唔洗講
不過驚係爛game
想知好唔好玩

點都抵過課金啦

呢個唔洗講
不過驚係爛game

剩計3ds個人覺得覺醒好過if
另外下個月有隻echo, 有中文版
抽eliwood抽到大炮隊都齊腳
想知好唔好玩

點都抵過課金啦

呢個唔洗講
不過驚係爛game

echo又唔出喺switch

搞唔掂
Nino 可秒藍馬,比紅馬秒(打紅馬係0傷)
Lucina 頂到綠龍一下,滿血比紅馬秒
Effie 可頂紅但比綠斧秒
幅圖如果上殺紅騎,會比另一隻拉出比綠斧秒
依家好似解迷遊戲咁

Nino上去殺槍
Lucina補nino位
想知好唔好玩

點都抵過課金啦

呢個唔洗講
不過驚係爛game

見到ALTUS一次過公布3隻3DS GAME
覺得D廠想盡快推晒D本身做緊既3DS GAME出黎食埋水尾
出埋呢水, 3DS應該都差唔多功成身退
Nino奧義應該學咩好
想知好唔好玩

點都抵過課金啦

呢個唔洗講
不過驚係爛game

見到ALTUS一次過公布3隻3DS GAME
覺得D廠想盡快推晒D本身做緊既3DS GAME出黎食埋水尾
出埋呢水, 3DS應該都差唔多功成身退

都似
決定pass四星大英雄 無坦角 飛馬同弓打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞