FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有無多D大英雄攻略
新pool 好唔好?
儲左差唔多二百珠

同埋training 個3珠任有冇人有做,要飛馬隊/騎隊全活過關好似幾難
藍騎妹-攻+速
蒼鴉就冇呢D加減野
用邊個好 打算比其中一個用ODIN 本書
新pool 好唔好?
儲左差唔多二百珠

同埋training 個3珠任有冇人有做,要飛馬隊/騎隊全活過關好似幾難

睇你想唔想要騎 個pool隻紅騎唔差
有無多D大英雄攻略

上一頁全3星+全部唔洗抽
鍾意5星咪上一個post 第35-40頁
新pool 好唔好?
儲左差唔多二百珠

我步兵隊過左 打埋9-12345之後
會試下重甲同飛行隊
但騎馬隊未升過打唔切
樓上位師兄我係咁打
你可以用大波妹食飛龍一下 之後下個回合ko隻槍飛馬
之後紅法+歌姬應該兩次就ko到飛龍
再之後你用槍飛馬打劍飛馬
如果一擊打唔死敵方回合都應該打得死
之後用紅法+歌姬扣咁隻步兵嘅血之後飛馬後補
最後隻劍騎都係咁打就可以[/quote]
隻Camilla連一下都食唔到
樓上位師兄我係咁打
最後隻劍騎都係咁打就可以

隻Camilla連一下都食唔到[/quote]
我個大波妹28守備

隻綠色女魔法 自唔自食好
nino 裝埋伏+獅子好唔好?
打完一下就差唔多開到埋伏
新pool 好唔好?
儲左差唔多二百珠

我步兵隊過左 打埋9-12345之後
會試下重甲同飛行隊
但騎馬隊未升過打唔切

重甲我打左兩場
我打法係等場全部剋屬既e.g. 全藍槍
然後一隻裝槍殺既綠斧頂係前面
其他重甲淨係幫佢加buff
nino 裝埋伏+獅子好唔好?
打完一下就差唔多開到埋伏

攻立好用啲
樓上位師兄我係咁打

我個大波妹28守備[/quote]
我都係28
得呢啲有咩方法打得贏大英雄 hard都過唔到
樓上位師兄我係咁打

我個大波妹28守備

我都係28[/quote]
咁隻飛龍打你一下應該得翻5血
定你減速俾佢打左兩野
樓上位師兄我係咁打

我個大波妹28守備

我都係28

定你減速俾佢打左兩野[/quote]
你咩武?
ninian a技裝乜好?好似乜都冇用

想問下E個女人
B技繼咩技好

[img]http://appmedia.jp/wp-content/uploads/2017/03/cb4f4077e06dcac579b054b9dfa994552.jpg
[/img]
同埋E個女人
A技繼咩好

全能既連登仔 幫幫我

想問下E個女人
B技繼咩技好

同埋E個女人
A技繼咩好

全能既連登仔 幫幫我
樓上位師兄我係咁打

我個大波妹28守備

我都係28

定你減速俾佢打左兩野

你咩武?[/quote]
勇者之斧+
藍騎妹-攻+速
蒼鴉就冇呢D加減野
用邊個好 打算比其中一個用ODIN 本書

樓上位師兄我係咁打

我個大波妹28守備

我都係28

定你減速俾佢打左兩野

勇者之斧+

你隻camilla有咩技?我個隻打佢0
而家好難7場0死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞