FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今日大爆發, 重甲而家解左8次, 似乎仲有希望趕得切

無hector
不了

無hector
不了

我都無, 用3隻4星, 1隻3星打
好想快啲聽日 可以射晒啲石落海

一齊射

無hector
不了

我劍個隻得2星
Effie又未改技

一齊射

等包膠
3個評價網

邊個最可信

無hector
不了

我劍個隻得2星
Effie又未改技

我都無改技, 但劍真係無乜用, 我打左3勝之後開始練第二隻wendy, 用落2隻wendy 成隊3藍1綠我覺得仲好d
3個評價網

邊個最可信

信自己
特別係有得改技之後

無hector
不了

我劍個隻得2星
Effie又未改技

我都無改技, 但劍真係無乜用, 我打左3勝之後開始練第二隻wendy, 用落2隻wendy 成隊3藍1綠我覺得仲好d

補充下, 重點係對面係斧既話都好大機會用hammer, 你剋佢屬都被佢秒殺,
用ammor kill既劍, luna低攻, hana低防, 用wendy頂到, effie夠攻大damage佢地
用貫槍既比較難搞, 但比shema單對單到就無問題, shema特效無效
80石all in大波波
80石all in大波波

得40石
減速NINO 是咪用黎比人學技ONLY?

有無邊隻有用?
點組隊?唔係好識玩
隻Lucina有波路嘅喂
入面墊咗幾多,聽日開黎見我

有無邊隻有用?
點組隊?唔係好識玩

紅劍Eirika (支援向) Marth (前線)
綠斧可以幫Cherche check IV先,升五星再繼Brave Axe可做殺人機器
綠魔Nino,check IV升隻好嘅,拍Eirika有加成
藍屬冇咩強勢角色,缺人就升女主槍

同埋唔好再抽無色 就快成個屬都比你抽晒

有無邊隻有用?
點組隊?唔係好識玩

紅劍Eirika (支援向) Marth (前線)
綠斧可以幫Cherche check IV先,升五星再繼Brave Axe可做殺人機器
綠魔Nino,check IV升隻好嘅,拍Eirika有加成
藍屬冇咩強勢角色,缺人就升女主槍

同埋唔好再抽無色 就快成個屬都比你抽晒

平時用開兩把劍加大波加隻回
無留意點配隊
同無check過iv
新角色池等巴打上先 我等有能力圖先再抽

仲諗?all in啦

ALL IN 呀

兩藍兩綠 唔好彩抽到兩個男真係喊出黎

仲以為同角會綁職,點解會變咗魔道師㗎
我搵唔到唔抽既理由
olivia點配招好
新角色池等巴打上先 我等有能力圖先再抽

仲諗?all in啦

龍騎法望到都覺得op

玩火紋無視三屬相剋是常識吧

磨完SP,放埋招華炎比Hector
Takumi = 助攻王,免費送四個奧義charge
我搵唔到唔抽既理由

可能淨係張圖唔同

抽到五星男人你會喊出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞