FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有人解左file
下期活動有得抽 大波忍者陽炎同粉甲
忍手 唔抽兔女郎了

抽 全部都抽

成日第2批都整堆奇奇怪怪既出黎

抽中依隻野好爽
但點升lv, 佢啲攻真係低到喊
轉自hkg
要睇能力先抽既可以睇左先
睇女行先既入定信用卡資料

lucina得40攻
鬼飛望落去係勁 但用用下都係獅奮好用d
豆腐角隨時係一次攻擊下保住命仔真係因為獅奮

唔係應該同死線比較咩
15抽1五星
+速 -防 effie 有冇得救
有龍馬仲想點
紅色全反得佢同大龍女

唔係應該同死線比較咩

死線有一樣野唔好 你唔一發秒人 俾人反擊到就死左
計你成場隻野俾人打一下既情況下 獅奮安定度高少少 豆腐有機會變唔死
而且獅奮有綜合值 PVP分都高d

抽中依隻野好爽
但點升lv, 佢啲攻真係低到喊

用d40lv補師做肉盾 俾晒佢打就升得快

唔係應該同死線比較咩

計你成場隻野俾人打一下既情況下 獅奮安定度高少少 豆腐有機會變唔死

我指鬼神飛燕要比較應該同死線比較吧
獅子戰鬥力同計分點都一定係最高, 基本上你覺得個角色suffer唔到獅子個扣血先會考慮呢d其他加能力既技
大波法師應該配咩技好
大波飛龍法師應該配咩技好

唔係應該同死線比較咩

我指鬼神飛燕要比較應該同死線比較吧
獅子戰鬥力同計分點都一定係最高, 基本上你覺得個角色suffer唔到獅子個扣血先會考慮呢d其他加能力既技

起初我係你依種諗法 但玩耐左明白一件事
唔死就咩都得 獅奮係戰後先扣血 只要仲有1HP都仲係一條好漢
cordelia原來咁勁
最近先學招疾風迅雷
原來一round可以做低3隻
最近先學招疾風迅雷

屌,我嗰隻減攻
最近先學招疾風迅雷

屌,我嗰隻減攻

但用勇槍減5速 本身勇槍低攻
會搞到佢個stat同一隻步兵法師差唔到 (160)
競技場要衝分就無得用
最近先學招疾風迅雷

屌,我嗰隻減攻

但用勇槍減5速 本身勇槍低攻
會搞到佢個stat同一隻步兵法師差唔到 (160)
競技場要衝分就無得用

4月會改例
56石中

屌,加血減速

好唔好用大波忍者好
屌我又失憶
槍女主招主動加攻技
同舞金女招C技BUFF有冇衝突重疊
求解答

好唔好用大波忍者好

why not
秒步兵一流
屌我又失憶
槍女主招主動加攻技
同舞金女招C技BUFF有冇衝突重疊
求解答

好唔好用大波忍者好

why not
秒步兵一流

唔該晒巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞