FE Heroes 火焰之紋章(11)埋伏Takumi

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想抽隻老騎 點知抽左隊飛行隊返黎

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻
場場都merric 弓箭手
一係就迷宮陣打極大力法師

點撚樣玩flier emblem

如果係講緊解飛兵任, 對面有弓手/5隻我就會打場第一層洗左佢
迷宮map對面一定係5隻

如果係講緊解飛兵任, 對面有弓手/5隻我就會打場第一層洗左佢
迷宮map對面一定係5隻

唔理迷唔迷宮5隻場肯定難打啲啦
尤其飛行同重甲冇回復

第一次

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

我抽左隻3星版 雙防加4
諗緊用獅子王定係將獅子於落騎盾到好

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

我抽左隻3星版 雙防加4
諗緊用獅子王定係將獅子於落騎盾到好

獅子王好d 起碼難抽好多

第一次

一場636 但7場得4086
中間應該死好多隻

通常一周目我會壓分落600-620 打7場
通常唔低過4200
咁二周目開始先會入高stat近攻角去衝分
Hector B技係咪Renewal最佳?
已經預咗自帶Pivot同隊友Reposition
同埋有冇人玩過vantage Hector,想知用起黎實唔實用

第一次

中間應該死好多隻

通常唔低過4200

有一關死淨一隻
壓分係點 新手唔識
[img]https://na.cx/i/5O8973L.jpg[img]
第一次

中間應該死好多隻

通常唔低過4200

有一關死淨一隻
壓分係點 新手唔識

而家arena計分係用隊伍總能力做matchmaking
壓分係擺一個總能力值低嘅角色入隊,其餘三個就全部勁角色
咁樣會撞到啲較弱嘅對手,會易啲冇死七連勝
同埋有冇人玩過vantage Hector,想知用起黎實唔實用

我估冇用,我唔會主動打hector,因為佢滿血會打*2
我會引hector打我隻斧女,扣到佢得返42血,我再nino打佢43*2唔俾佢反擊

hector我覺得用救援行路最好

我估冇用,我唔會主動打hector,因為佢滿血會打*2
我會引hector打我隻斧女,扣到佢得返42血,我再nino打佢43*2唔俾佢反擊

hector我覺得用救援行路最好

識飛既hector諗到都覺屈機
利申冇

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

兩個阿伯都廢到仆街 如果想玩騎隊真係要玩繼承啲騎刃騎盾比其他人先有得玩

(騎隊兩老4星40,獅子王 藍騎妹滿級打lv10都瘋狂死)

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

兩個阿伯都廢到仆街 如果想玩騎隊真係要玩繼承啲騎刃騎盾比其他人先有得玩

2老4星唔升5星? 我記得老野白值都ok架

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

兩老唔討好應該無咩人會升

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

冇毛⋯同埋兩老啲能力值真係唔太突出。
(再加個外表

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

我諗我唔會升哂2隻
最多升一隻only

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

冇毛⋯同埋兩老啲能力值真係唔太突出。
(再加個外表

你諗住將佢2招buff技放落咩角到?

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

我諗我唔會升哂2隻
最多升一隻only

槍個隻就
37/42/24/25/35
獅子 騎盾鼓舞

斧個隻就
43/47/24/33/18
一喝 金剛一擊 騎刃鼓舞

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

我諗我唔會升哂2隻
最多升一隻only

槍個隻就
獅子 騎盾鼓舞

斧個隻就

我真心覺得綠斧老騎士幾型幾勁
老騎士a技轉獅子,b技回復,奧義華炎

同埋老騎士有騎隊最缺既物防,用得過
除非你有獅子王啦,否則我都覺得騎刃放係綠斧度係唔錯既選擇
除左火屬都冇物攻打得入老騎
遇火屬點算? 兄妹兩隻勇者書水騎,見一隻火就殺一隻

今期得騎盾個隻
我想要騎刃個隻

我諗我唔會升哂2隻
最多升一隻only

槍個隻就
獅子 騎盾鼓舞

斧個隻就

我真心覺得綠斧老騎士幾型幾勁
老騎士a技轉獅子,b技回復,奧義華炎

同埋老騎士有騎隊最缺既物防,用得過
除非你有獅子王啦,否則我都覺得騎刃放係綠斧度係唔錯既選擇
除左火屬都冇物攻打得入老騎
遇火屬點算? 兄妹兩隻勇者書水騎,見一隻火就殺一隻

心目中全理想4人騎隊四招c技 ,

騎刃鼓舞x1,騎刃紋章x2, 騎盾紋章/鼓舞x1
我應該會組半隊騎隊
老騎士+ursula+舞女+女主槍

老騎士 騎刃 可以加斧殺
Ursula 用odin本書 飛燕 攻立
舞女 再動
女主槍 加防 主動技換魔防

會唔會好鳩
我應該會組半隊騎隊
老騎士+ursula+舞女+女主槍

老騎士 騎刃 可以加斧殺
Ursula 用odin本書 飛燕 攻立
舞女 再動
女主槍 加防 主動技換魔防

會唔會好鳩

咁冇話唔得既
各位分享下依家鬥技場隊同打到幾多分
我先

槍殺歌姫
獅子埋伏nino
5星槍女主
4星斧女
640-650一場,打到4500分,仲要成功率好高
有少少驚紅法+由利亞同時同隊
640+好多時見到一隻hector,斧女+nino完美應對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞