[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有無咁準 雙槍飛起即俾人射死
入房玩wifi得1,2格斷3場,應該要買個lan adaptor

應該係你部機問題?

我果部係弱d既,但換機冇得過save
入房玩wifi得1,2格斷3場,應該要買個lan adaptor

應該係你部機問題?

外國依家有得
唔知港任點

應該係你部機問題?

外國依家有得
唔知港任點

https://redd.it/619bbz
有無咁準 雙槍飛起即俾人射死

神手 高手 中手 同 新手既分別
WIFI3格收滿,無斷過
但新手玩得有D辛苦

正式賣果時會分流嫁啦
遲起身淨係玩到一埸
遲起身淨係玩到一埸

ja ga
買LAN線有咩要留意
大約幾錢到
5GHz
WPA2
好順

我部switch search 唔到5g 既Wi-Fi , 請問點set?
依家邊D lan to usb確定用到架
屌. 留意到個pro 制d pad 又有奇怪問題
個d pad my制會有好大聲click 聲. 同埋硬過其他三個方向

你地果隻係咪都係咁
LAN隻USB一定要3.0
雙打要兩套joycon?
5GHz
WPA2
好順

我部switch search 唔到5g 既Wi-Fi , 請問點set?

https://www.kocpc.com.tw/archives/138973
屌. 留意到個pro 制d pad 又有奇怪問題
個d pad my制會有好大聲click 聲. 同埋硬過其他三個方向

你地果隻係咪都係咁

打錯字, 個下制

留意到個pro 制d pad 又有奇怪問題
個d pad 下制會有好大聲click 聲. 同埋硬過其他三個方向

你地果隻係咪都係咁
雙打要兩套joycon?

睇咩game
收皮啦along bb 收皮啦
switch無左鏡頭咪無得用qr code囉
收皮啦along bb 收皮啦

9估
經電話app
依家邊D lan to usb確定用到架

Wii同hori
Amazon買到嘅reddit有集中post晏啲畀link你
淘寶買到又有人report過話得嘅就得綠聯usb 3.0唔連hub嗰隻

9估
經電話app

咁高科技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞