[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
番工用手機Share Wi-Fi玩,過左Tutorial連唔到User玩。話咩MTU問題,垃圾CSL
大家覺得Switch要去到第幾季先會有3DS日本旺果時既出game量?
真心覺得少game
番工用手機Share Wi-Fi玩,過左Tutorial連唔到User玩。話咩MTU問題,垃圾CSL

今晚再試
勁比人殺 唔玩了⋯出街食飯
大家覺得Switch要去到第幾季先會有3DS日本旺果時既出game量?
真心覺得少game

本家game今年已經好多

今晚再試

痴線,連公司果個要開瀏覽器登入既Wi-Fi。Login 完直接死機 Error Code 2168-0002。有沒人知點搞?
勁比人殺 唔玩了⋯出街食飯

唔好咁啦 實有勁人
被人屠到無癮
被人屠到無癮

玩多幾場就上手了
splatoon我認為佔區域遊戲
戰略性好高,淨係識pk應該難玩得好
似係我個WIFI係WPA2搞到部機斷下斷下

今晚再試

痴線,連公司果個要開瀏覽器登入既Wi-Fi。Login 完直接死機 Error Code 2168-0002。有沒人知點搞?

好似唔support
被人屠到無癮

未有rank前好混雜
Bill Trinen‏ @trintran

I DON'T GET PLAY SPLATOON 2 BECAUSE COMCAST IS HOT GARBAGE!

被人屠到無癮

未有rank前好混雜

所要老生要盡量控制自己
被人屠到無癮

未有rank前好混雜

所要老手要盡量控制自己

今晚再試

好似唔support

要等今晚7點先可以玩
被人屠到無癮

未有rank前好混雜

太多老手, 應該分下新手, 老手場
又睇胎兒屠殺
好憎搞WIFI野
5GHz
WPA2
好順
被人屠到無癮

未有rank前好混雜

3點試左一場之後變左我屠人
被人屠到無癮

未有rank前好混雜

未打過既新手被屠其實好無癮
特別係比個老手sniper屠
被人屠到無癮

未有rank前好混雜

3點試左一場之後變左我屠人

索狗: 如果呢隻game出係ps4一定好好賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞