[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇地方有NS現貨?
我朋友話聽日想買返部

一開始冇訂又冇衝首癹嘅就等遲啲先正價去百貨公司買/訂啦
無啦啦做咩要聽日買
有冇地方有NS現貨?
我朋友話聽日想買返部

無啦啦做咩要聽日買

見到我部機
有冇地方有NS現貨?
我朋友話聽日想買返部

無啦啦做咩要聽日買

見到我部機

你同個sales講你係link, 所以需要一部機先可以拯救世界
有冇地方有NS現貨?
我朋友話聽日想買返部

無啦啦做咩要聽日買

見到我部機

你同個sales講你係link, 所以需要一部機先可以拯救世界

簡單d講 就係動物之森 amiibo全系列化囉

係咪之前出嗰個 Amiibo Powersaves

冇直接關係
Amiiqo 係自制amiibo 出黎 制一隻幾秒就得 問題係邊個搵bin
我google 到data 但係唔係好識格式 21~22pages 16bit address
要用hex 修改器

用緊好耐啦
最多save 200個bin
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢個唔錯,但貴。睇自己有無需要留咁多amiibo,無需要就貼紙底D.

如果佢後期switch出得多game
而你又係任豚 識買一定買呢粒

我相信真任豚會買曬啲公仔

我呢啲返工打機人士緊係一粒chip走天涯

有冇人知呢隻得唔得?TB 見呢隻平過巴打果隻好多168有一隻。
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=532147849555
屌仲推返上黎
幾撚時先有港ser eshop

你唔係以為香港係首發地區吓話?

簡單d講 就係動物之森 amiibo全系列化囉

係咪之前出嗰個 Amiibo Powersaves

冇直接關係
Amiiqo 係自制amiibo 出黎 制一隻幾秒就得 問題係邊個搵bin
我google 到data 但係唔係好識格式 21~22pages 16bit address
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢個唔錯,但貴。睇自己有無需要留咁多amiibo,無需要就貼紙底D.

有冇人知呢隻得唔得?TB 見呢隻平過巴打果隻好多168有一隻。
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=532147849555

其實有咩謂?
amiibo重點好似係隻公仔,呢啲老翻都不如嘅野就自己上山寨國嘅論壇研究
拎住個data無聊器話自己一coin走天涯,全amiibo制霸真係好低能
翻去天涯慢慢傾啦

http://www.g-cores.com/articles/23486
http://www.g-cores.com/articles/23745

呢個訪問雖然長,不過值得一睇
講到debug 同化學引擎果度真係癡線
down左隻試射大會番黎 點先可以down落張sd card度
Famitsu
Monster Hunter Double Cross - 1.014.584

Media Create
Monster Hunter Double Cross - 848.467

down左隻試射大會番黎 點先可以down落張sd card度

down落去果陣已經在sd card
化學引擎
我想問下switch 玻璃mon貼大約幾錢? 會唔會好反光?

冇直接關係
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

我見到TB有得買自製amiibo卡

你唔係以為香港係首發地區吓話?

你唔係覺得香港會有嘛?
GAME又出得少過人
到時出ARMS 個左制玩唔到就好睇了

宜家已經好好睇啦屌
自己柒左
淨係拆左個袋
MHXX
賣300
Whatsapp:51729488
屌幾時連 3ds game 都黎玩交易
屌幾時連 3ds game 都黎玩交易

Splatoon XX

宜家已經好好睇啦屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞