[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
呢到有冇人識amiiqo

估到係咩 不過大陸有有更快的方法

開心share 下
想做過amiibo 全收集

開心share 下

簡單d講 就係動物之森 amiibo全系列化囉

開心share 下

係咪之前出嗰個 Amiibo Powersaves

開心share 下

冇直接關係
Amiiqo 係自制amiibo 出黎 制一隻幾秒就得 問題係邊個搵bin
我google 到data 但係唔係好識格式 21~22pages 16bit address
要用hex 修改器
有冇好用既 尿袋同ctoc 線介紹

song zmi anker xpower / maxpower momax
+ apple cable

個post去到24, 來來去去咪又係哩幾個牌子... 點解日日都有人問
點解咁多人問D每一日都出現既問題 & 答案

可以入埋Q & A
連登推薦尿袋

可以入埋Q & A
連登推薦尿袋

仲有買咩SD card
game / 配件正價係幾多, 邊度有得買

可以入埋Q & A
連登推薦尿袋

我個人唔建議推薦咩尿袋
依度講親嗰啲都冇人用儀器 check 過
留意到有個叫數碼捕龍既game媒不停唱衰switch

開心share 下

冇直接關係
Amiiqo 係自制amiibo 出黎 制一隻幾秒就得 問題係邊個搵bin
我google 到data 但係唔係好識格式 21~22pages 16bit address
要用hex 修改器

用緊好耐啦
最多save 200個bin
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢粒神器黎

開心share 下

冇直接關係
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢粒神器黎

用緊用得好開心, android 隻叩Amiibitz 既app好過官方, 有外國forum 有幾百個bin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.bdfejpn
ブレイブリーデフォルトフェアリーズエフェクト
出左

開心share 下

冇直接關係
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢個唔錯,但貴。睇自己有無需要留咁多amiibo,無需要就貼紙底D.

開心share 下

冇直接關係
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢個唔錯,但貴。睇自己有無需要留咁多amiibo,無需要就貼紙底D.

如果佢後期switch出得多game
而你又係任豚 識買一定買呢粒

我相信真任豚會買曬啲公仔

聽都未聽過算係媒體嗎

聽都未聽過算係媒體嗎

youtube聽歌喺右邊見到
咩叫人可以再等下
已經估到條片想講咩

聽都未聽過算係媒體嗎

youtube聽歌喺右邊見到
咩叫人可以再等下
已經估到條片想講咩

謎米呢D垃圾Content Farm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞