[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今日11點有得再射?
竟然冇人WIFI爆死
等到兩點半訓撚著左

Iktf
等到兩點半訓撚著左

一樣
https://youtu.be/ezk7YNeHvnY
[Splatoon 2 Global Testfire] Weapon Screen Footage & Music
https://youtu.be/ShwYLOYNrsQ
[Splatoon 2 Global Testfire] Waiting Room Footage & Music
想問下如果我3DS想將GAME DATA由一張SD CARD轉去另一張SD CARD
我就咁用card reader 拎game data c&p 去另一張得唔得架
想問下如果我3DS想將GAME DATA由一張SD CARD轉去另一張SD CARD
我就咁用card reader 拎game data c&p 去另一張得唔得架

可以
https://youtu.be/-OupWn1cQ0s
等人嗰陣有得玩大合奏
想問下有冇邊隻軟套推介? 硬套好大舊...
玩係幾好玩,但係玩法好似幾單一唔kum玩,到時買左會好快玩厭

我咁睇法有無錯
玩係幾好玩,但係玩法好似幾單一唔kum玩,到時買左會好快玩厭

我咁睇法有無錯

我咁睇法有無錯

ranking都未開就話單一

我咁睇法有無錯

ranking都未開就話單一

除左有排名 玩法上有唔同咩

我咁睇法有無錯

好錯(你應該無玩第一集?)
因為turf war只係最basic mode,正式版新手只可以玩住turf war升lv
之後的rank mode先係殺手級玩法
人老左就唔適合玩PK驚
明明可以輕鬆玩次次都玩到心跳加速
等到兩點半訓撚著左

一樣

4點半起身
2點45 醒左3秒訓返
2點45 醒左3秒訓返

唔好而家訓返就得啦,仲有53分鐘就有另一場

我咁睇法有無錯

因為turf war只係最basic mode,正式版新手只可以玩住turf war升lv

明白哂
人老左就唔適合玩PK驚
明明可以輕鬆玩次次都玩到心跳加速

傻豬黎既

我咁睇法有無錯

明白哂

個人覺得turf war好玩啲
rank同其他槍驚差唔多
利申:平均B-~A+

我咁睇法有無錯

明白哂

個人覺得turf war好玩啲
rank同其他槍驚差唔多
利申:平均B+~A-
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞