[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
點解會覺得 tabletop 會行唔到 4p splitscreen?
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

唔俾咁玩嘅話咪又會有一班人嘈
而且俾咁做嘅話對 developer 會方便啲 (如果 4p 緊嗰陣 undock 咗都唔使咩特別處理)
點解會覺得 tabletop 會行唔到 4p splitscreen?
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

而且俾咁做嘅話對 developer 會方便啲 (如果 4p 緊嗰陣 undock 咗都唔使咩特別處理)

即係我俾你用個細mon 4打呀 不過細得滯你頂得順咪繼續囉

咁睇而家係個十字掣外殼設計出問題
應該唔關導電事

reddit 有條友話換左wiiu pro 個殼就無事了
我唔識換

我gamefaq 開個post 十個reply十個都話有問題
呢邊計埋上一個post. 十個有8個話有問題
就咁睇落其實再拎去保都未必有意思

遲下玩太鼓含得撚啦個掣咁樣

鬼佬佢地做個odd 係
joy con 問題, 6 pair 有一pair 有事
pro 制. 10隻有10隻都有問題
suggestion 係 : joycon 拎去replace, pro制拎去refund

你知佢地幾迷啲retro game 要用dpad

我就唔會買retro囉
要玩一早係無聊器玩左啦
kof 98呢d緊係玩電腦版再online 對戰

玩唔玩一回事
作為消費者買完一個命名為pro 嘅產品
就算佢表現唔pro都算. 問題係根本唔work...

遲下出多啲 2D platformer, 用d pad 玩一定會係咁跳上.

我就遲d先拎去換
太麻煩就自己換算

等睇人自己換

以前我有做維修,換下掣咋
問題係我無source
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

用Tablet mode 玩4p 包保玩一兩鋪個個隻眼變鬥雞眼了
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

用Tablet mode 玩4p 包保玩一兩鋪個個隻眼變鬥雞眼了

仲衰過果陣n64用14吋 四打
電腦唔叻巴想大家幫幫手
1. 我學校用果d要入使用者名稱加密碼果隻wifi 但switch個wifi果到淨係比輸入密碼 我入極都錯唔知點搞

http://www.businessinsider.com/nintendo-switch-day-one-patch-2017-2

DATE ONE PATCH 好已經得啦WO
你試下CONNECT完個NETWORK 之後上ESHOP果時睇下有冇野彈出黎比你入

我係個wifi本身已經要入資料去連 唔似出面街果d連完再係網頁打資料

買返來有無更新過
試下連其他WIFI更新左先

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5xva38/switch_dont_suport_wpa2enterprise_and_8021x/
Does NOT support WPA2-Enterprise (username+password)

GG
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

所以4打只係同你講部機係可以run 到 但你真係想玩都要同電視架啦
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

所以4打只係同你講部機係可以run 到 但你真係想玩都要同電視架啦

https://petapixel.com/2013/02/02/build-a-cheapo-photo-projector-using-a-phone-shoebox-and-magnifying-glass/
或者自製投影機 /s

睇落質素唔錯喎

鬼佬佢地做個odd 係
suggestion 係 : joycon 拎去replace, pro制拎去refund

我就唔會買retro囉
要玩一早係無聊器玩左啦

玩唔玩一回事

遲下出多啲 2D platformer, 用d pad 玩一定會係咁跳上.

我就遲d先拎去換
太麻煩就自己換算

等睇人自己換

問題係我無source

我留意下鬼佬啲實驗品
keep 住update 你

睇落質素唔錯喎

好似靚過隻射Link Amiibo...
真男人應該用tablet 4打
用電視果啲一定係新任狗

同細個用gameboy 放大鏡嘅loser一樣

睇落質素唔錯喎

射link amiibo 個動作勁awkward, 似cosplat 擺pose

隻amiibo馬又無樣, 粒住個頭入面你話係mario 都得
而且上色太複雜, 我去鋪頭睇, 10隻有8隻都油出界
用電視果啲一定係新任狗

等你post 自己變左鬥雞眼look
用電視果啲一定係新任狗

真男人落cafe 玩四打tablet

睇落質素唔錯喎

射link amiibo 個動作勁awkward, 似cosplat 擺pose

隻amiibo馬又無樣, 粒住個頭入面你話係mario 都得
而且上色太複雜, 我去鋪頭睇, 10隻有8隻都油出界

cosplay

typo sorry

請問知唔知出左未?
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

唔係行唔到 係人睇唔到
鬼佬 : Will be returning my Pro controller as both the analog sticks seem faulty. Like others have said here, when I tap a direction and let go of the anolog stick, it inputs the opposite direction very briefly, so I'd be running forward as Link, let go of the stick and he'd stop and face backwards. Sigh, probably not even worth bothering getting a new one as it seems to affect most controllers?

除左dpad 問題
其實我都再回彈嘅問題, 樓上做維修位巴打
想問下, 係咪用得多個彈弓會無咁勁會好啲?
機能上應該冇問題

因為真係睇唔到

唔係行唔到 係人睇唔到

我依d 技術屎輸左有得賴皮
用電視果啲一定係新任狗

真男人落cafe 玩四打tablet

話你唔撚識架啦
畫面細,女女咪要坐埋d睇囉

鬼佬佢地做個odd 係

我就唔會買retro囉
要玩一早係無聊器玩左啦

玩唔玩一回事

我就遲d先拎去換
太麻煩就自己換算

等睇人自己換

問題係我無source

我留意下鬼佬啲實驗品
keep 住update 你

source係指個十字
不過我有部封塵3ds
鬼佬 : Will be returning my Pro controller as both the analog sticks seem faulty. Like others have said here, when I tap a direction and let go of the anolog stick, it inputs the opposite direction very briefly, so I'd be running forward as Link, let go of the stick and he'd stop and face backwards. Sigh, probably not even worth bothering getting a new one as it seems to affect most controllers?

除左dpad 問題
其實我都再回彈嘅問題, 樓上做維修位巴打
想問下, 係咪用得多個彈弓會無咁勁會好啲?

回彈係靠導電膠既反彈力

我維修知識只去到PSP 2000同ndsl年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞