[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

都仲有八十幾萬

係某d自命“高清”既人先杯葛咋
我唔排除佢出psv,可以救返psv

出8bit MH最好!
記得奶佢啲遊戲性唔准屌畫面!

銷量插水

都仲有八十幾萬

出8bit MH最好!

銷量插水

得罪講句,出Switch版班真玩家咪一樣唔會買

都仲有八十幾萬

出8bit MH最好!

銷量插水

我買喎起碼對眼唔使俾人視姦

利申仲未買XX等跳樓價
想問下,如果本身有WiiU, 亦整左自己個Mii公仔,我可唔可以transfer過去SWITCH度?個profile話要用Amibo先得唔識整
想問下,如果本身有WiiU, 亦整左自己個Mii公仔,我可唔可以transfer過去SWITCH度?個profile話要用Amibo先得唔識整

register amiibo tap 落去就得

用Amiibo囉
跟本p系小組整出黎既mh就唔好玩

都仲有八十幾萬

出8bit MH最好!

銷量插水

我買喎起碼對眼唔使俾人視姦

利申仲未買XX等跳樓價

唔好亂認真玩家
reddit 有人換左wiiu pro個dpad落switch pro 到
搞掂左無再亂向上.
睇黎遲早有人屌到佢改design
switch pro 日版有問題的話有無得拎上代理整?

打上去問...聽人講唔整

見倒有人放日版PRO 制..
咁都係再等下算
thx
xx不了 要玩薩爾達
xx不了 要玩薩爾達

識貨
真玩家:都唔係ps
xx不了 要玩薩爾達

識貨

少咗傳說 薩爾達狗也不屌 我同mipha拍拖好過
Nintendo Co Ltd (7974.T) shares rose as much as 2 percent on Thursday after a regulatory filing showed BlackRock, the world's largest asset manager, owns over five percent of stock in the Japanese games maker.

唔識炒
唔明

係p3柒姐
偏偏p3最高銷量

咁都係再等下算
thx

玩過俄羅斯嘅pro 制人爭住放啦屌
xx不了 要玩薩爾達

識貨

少咗傳說 薩爾達狗也不屌 我同mipha拍拖好過

Mipha真係不得了
Switch 出 Lego dimension 未?

係p3柒姐
偏偏p3最高銷量

X同4比4高質好多

咁都係再等下算
thx

玩過俄羅斯嘅pro 制人爭住放啦屌

我用pro製玩咗幾十個鐘Zelda,咁耐以嚟真係一次都未試過用dpad轉武器會變吹口哨/轉rune,喺測試畫面喪拑幾百次左右都冇一次變上/下,所以我覺得真係批次問題,睇你好唔好彩
Nintendo Co Ltd (7974.T) shares rose as much as 2 percent on Thursday after a regulatory filing showed BlackRock, the world's largest asset manager, owns over five percent of stock in the Japanese games maker.

唔識炒
唔明

其實唔太重要
BlackRock 持股量多過5%,要向外公佈
公佈完,老任股價升左2%

係p3柒姐
偏偏p3最高銷量

X同4比4高質好多

4高質?

打公會任隨機出武呢樣嘢破壞哂隻game 原意喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞