[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Btw 我都覺得任記係呢方面係垃圾

明明ps4 都用到大學wifi
窮撚學咩人打機
其實有無轉tv mode個dock買 因為想買多個放公司同女朋友屋企

之前問過,有,好似4月

總覺得會出個dock pro,係咪諗多左?

住宿舍

用lan

係咪要連線? 我唔係幾識搞

買lan to usb
插落底座個usb

求其一條濕9線都得

買個router用自己router上網得唔得

大學宿舍通常ban router

我以前都ok
splatoon 2 試玩,有冇爸打可以列出exaxtly香港幾點玩得?
splatoon 2 試玩,有冇爸打可以列出exaxtly香港幾點玩得?

Splatoon 2 '先行試射會' 將於
3月25/26日 香港時間 3am, 11am, 7pm舉行
每環節各1小時

*上圖為日本時間

3月25/26日 香港時間 3am, 11am, 7pm舉行
每環節各1小時

*上圖為日本時間

Thanks 爸打
美國果個點計定一樣?

每環節各1小時

*上圖為日本時間

留名全部network 撞晒車玩唔到
窮撚學咩人打機

每環節各1小時

*上圖為日本時間

好認真已經預左個server隨時收皮
上次WiiU版的時刻到底會唔會再現呢

試左自己隻日水pro掣,無問題……

炸彈人去shop 果到, 用左邊joystick 揀item
郁快少少會回彈倒走轉頭, 好難揀得準

tetris. 用十字制玩一輪, 睇下會唔會跌磚
我要好輕力玩先無事

試左俄仔,全程用十字掣無事

每環節各1小時

*上圖為日本時間

好認真已經預左個server隨時收皮
上次WiiU版的時刻到底會唔會再現呢

上次wiiu都係死咗半個鐘啫
我估今次死足1個鐘*4次
鬼佬 : Will be returning my Pro controller as both the analog sticks seem faulty. Like others have said here, when I tap a direction and let go of the anolog stick, it inputs the opposite direction very briefly, so I'd be running forward as Link, let go of the stick and he'd stop and face backwards. Sigh, probably not even worth bothering getting a new one as it seems to affect most controllers?

除左dpad 問題
其實我都再回彈嘅問題, 樓上做維修位巴打
想問下, 係咪用得多個彈弓會無咁勁會好啲?

彈唔返上來因為導電膠已經捐耗
拆掣換左塊膠就得

回彈係講緊 analog stick 喎唔係 dpad

係,無睇清楚
不過analog彈弓好細粒,
用到佢壞都未必鬆(PSP analog大部份人都係爛其他野)
而switch手掣維修,不如買過隻

我自己試左5隻
joystick 同dpad 其實都係一樣
最多程度唔同...老任都話sorry sorry
比我揀隻最好嘅走...

買過隻中招其實都一樣

兩條路...
1.等官方改良再保養
2.等三廠零件
不過而家無乜專門維修遊戲機,我識既有"restart game work shop",有零件再諗啦

收500$ , 個制一啲都唔pro

咁有錢
500蚊有問題都話唔整

整一整又收返你百幾二百蚊
條數我都唔識計
https://www.youtube.com/watch?v=3Ml-Lmy90Bo
隻偽Minecraft前作賣左>370,000隻
買隻雜麥mon 有幾貴

小弟好窮

賣左部機佢

部ns仲貴過mon

用lan

係咪要連線? 我唔係幾識搞

買lan to usb
插落底座個usb

但我得notebook hdmi駁唔到

買個mon囉

lan插notebook,再用notebook shsre Wi-Fi俾switch

洗唔洗用software share?

唔洗,Google吓「windows share wifi」或「mac share wifi」有教學
Switch可唔可以用手機火牛叉?

回彈係講緊 analog stick 喎唔係 dpad

係,無睇清楚
不過analog彈弓好細粒,
用到佢壞都未必鬆(PSP analog大部份人都係爛其他野)
而switch手掣維修,不如買過隻

我自己試左5隻
joystick 同dpad 其實都係一樣
最多程度唔同...老任都話sorry sorry
比我揀隻最好嘅走...

買過隻中招其實都一樣

兩條路...
1.等官方改良再保養
2.等三廠零件
不過而家無乜專門維修遊戲機,我識既有"restart game work shop",有零件再諗啦

收500$ , 個制一啲都唔pro

咁有錢
500蚊有問題都話唔整

整一整又收返你百幾二百蚊
條數我都唔識計

有保
又唔係人為問題
佢夠膽收我錢?

當然講緊街整

Type-C 5V/3A 咪得

Type-C 5V/3A 咪得

如果買左type c 尿袋可唔可以用switch 個火牛插?

唔想買多條A to c 線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞