[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
狗源連食骨餐都無?

人手畫同電腦畫差好遠
狗源連食骨餐都無?

狗源問過2650 裸機無野跟
Switch可唔可以用手機火牛叉?

Type-C 5V/3A 咪得

如果買左type c 尿袋可唔可以用switch 個火牛插?

唔想買多條A to c 線

據聞 Switch 個火牛只 support 到 5V/1.5A 同 USB-PD 15V/2.6A profile,並冇跟 spec 支援晒全部 power rules
淨係預 Switch 同 pro 掣 / charging grip 用
狗源連食骨餐都無?

狗源問過2650 裸機無野跟

過返隔離傾啦
3ds時入左d點數有無得引繼去switch戶口?

係,無睇清楚
不過analog彈弓好細粒,
用到佢壞都未必鬆(PSP analog大部份人都係爛其他野)
而switch手掣維修,不如買過隻

我自己試左5隻
joystick 同dpad 其實都係一樣
最多程度唔同...老任都話sorry sorry
比我揀隻最好嘅走...

買過隻中招其實都一樣

兩條路...
1.等官方改良再保養
2.等三廠零件
不過而家無乜專門維修遊戲機,我識既有"restart game work shop",有零件再諗啦

收500$ , 個制一啲都唔pro

咁有錢
500蚊有問題都話唔整

整一整又收返你百幾二百蚊
條數我都唔識計

有保
又唔係人為問題
佢夠膽收我錢?

我去左換
佢比五隻我, 五隻十字制都有問題
最後揀左隻analog無反彈得咁勁就算

錢可以過

我自己試左5隻
joystick 同dpad 其實都係一樣
最多程度唔同...老任都話sorry sorry
比我揀隻最好嘅走...

買過隻中招其實都一樣

兩條路...
1.等官方改良再保養
2.等三廠零件
不過而家無乜專門維修遊戲機,我識既有"restart game work shop",有零件再諗啦

咁有錢
500蚊有問題都話唔整

條數我都唔識計

有保
又唔係人為問題
佢夠膽收我錢?

我去左換

有錢人的煩惱

錢可以過

咁就好
果2000yen入左3年未用

兩條路...
1.等官方改良再保養
2.等三廠零件

咁有錢
500蚊有問題都話唔整

條數我都唔識計

有保
又唔係人為問題
佢夠膽收我錢?

我去左換

有錢人的煩惱

保一年. 換制唔收錢架喎

撚死班炒狗
有冇人今晚打3點場
有冇人今晚打3點場

有冇人今晚打3點場

第二朝七點起身
雖然近排都係咁
有冇人今晚打3點場

第二朝七點起身
雖然近排都係咁

打完咪返工囉
有冇人今晚打3點場

第二朝七點起身
雖然近排都係咁

打完咪返工囉

起到身會打

https://gaming.youtube.com/watch?v=7xWKbdwGdIA
イナズマウォーカーVol.4「ついに!ゲームとアニメの新作映像が!」

講緊隻神秘高清game
個草稿功能整咗一半就上 production
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞