[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
不過集運同單件轉運啲限制唔知有咩分別呢其實

但係佢已經幫我寄左上機

下....邊間公司?

咁你收到未呀?

今日先上機

我果部啱啱到成田機場..唔知又要HOLD幾多日
好驚到時試射會wifi太慢玩唔到
而家玩Just dance unlimited 都成日斷

我擔心我個左制玩唔到
好驚到時試射會wifi太慢玩唔到
而家玩Just dance unlimited 都成日斷

我擔心我個左制玩唔到

我覺得咁早出就係想攞連線數據
甚至可能會搞多幾次 所以都預左會斷

但係佢已經幫我寄左上機

下....邊間公司?

咁你收到未呀?

今日先上機

你AMAZON驚閪咩
有冇有Pokémon 既朋友係日本

幫手拎張koko code
splatoon dl得咁鬼慢

我勁快搞掂
好多人話wifi 好慢
我完全無問題.. 勁多阿Q 不願面對
日日都有人上老任換啦

買左A to C 線未

但係佢已經幫我寄左上機

下....邊間公司?

咁你收到未呀?

今日先上機

你AMAZON驚閪咩

你應該好快收到啦..今日上機

買左A to C 線未

未阿 用佢送果條頂住檔先

買左A to C 線未

未阿 用佢送果條頂住檔先

屌你果條得幾cm
我用左pro 制果條, 叉得好快下
但啲人話QC 尿袋會叉死部機

我勁快搞掂
好多人話wifi 好慢
日日都有人上老任換啦

我tablet mode 冇事 入dock收一格+斷線
我覺得慢,5g得100M download
https://www.youtube.com/watch?v=60tMD5TDQog
Switch『聖剣伝説コレクション』公式プロモーションムービー

聖剣伝説1-3合集
https://www.youtube.com/watch?v=60tMD5TDQog
Switch『聖剣伝説コレクション』公式プロモーションムービー

聖剣伝説1-3合集

6月1日 4800YEN
スクウェア・エニックスは、Nintendo Switch用ソフト『聖剣伝説コレクション』を、2017年6月1日に発売することを発表した。価格はパッケージ版、ダウンロード版ともに4800円[税抜]。『聖剣伝説 -ファイナルファンタジー外伝-』、『聖剣伝説2』、『聖剣伝説3』の3タイトルが収録されている。

Virtual Console專用機
聖剣3係好正既... 不過又好似貴左D

我知呢d唔係賣畫質 但係咁貴買呢d畫面 仲要係switch玩 我接受唔到

我知呢d唔係賣畫質 但係咁貴買呢d畫面 仲要係switch玩 我接受唔到

5000YEN買3隻VIRTUAL CONSOLE
不過睇返SE過往賣去其他平台既舊FF同DQ都係咁貴

我勁快搞掂
好多人話wifi 好慢
日日都有人上老任換啦

你部機

當年玩覺得勁靚

我勁快搞掂
好多人話wifi 好慢
日日都有人上老任換啦

你部機

我真係恭喜你呀

我勁快搞掂
好多人話wifi 好慢
日日都有人上老任換啦

你部機

媽咪呀 幾時先出backup save
會唔會一年保過左都未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞