[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
玩係幾好玩,但係玩法好似幾單一唔kum玩,到時買左會好快玩厭

我咁睇法有無錯

好錯(你應該無玩第一集?)
因為turf war只係最basic mode,正式版新手只可以玩住turf war升lv
之後的rank mode先係殺手級玩法

明白哂

個人覺得turf war好玩啲
rank同其他槍驚差唔多
利申:平均B+~A-

我鐘意搶魚
玩係幾好玩,但係玩法好似幾單一唔kum玩,到時買左會好快玩厭

我咁睇法有無錯

因為turf war只係最basic mode,正式版新手只可以玩住turf war升lv

明白哂

可能因為我唔太鐘意turf war 一玩就要玩到夠鐘
rank 可以好快分勝負 ,又可以最後一秒反勝 /反敗
利申:水桶係~A,槍類武器應該連A grade 都無(唔識玩槍game )

我咁睇法有無錯

明白哂

我鐘意搶魚

搶魚,有時畀人十秒end game,真係笑死左

我咁睇法有無錯

明白哂

可能因為我唔太鐘意turf war 一玩就要玩到夠鐘
rank 可以好快分勝負 ,又可以最後一秒反勝 /反敗
利申:水桶係~A,槍類武器應該連A grade 都無(唔識玩槍game )

rank玩到加時先耐,加時反cup果下真係心跳加速
醒啦
10分鐘
入得
點熄左體感上下望
點熄左體感上下望

揀武器畫面㩒+

THX
round2
體感易好多
都好順
wifi爆死左,連都唔駛連
二技點用,新手唔識
wifi爆死左,連都唔駛連

點解爆

連唔到,一陣買條線睇下點先算
二技點用,新手唔識

R

我剩係出到第一招
老手試下唔殺人咁贏
二技點用,新手唔識

R

我剩係出到第一招

我知喇,原來係右面粒的
頭先嗰場對面全部勁人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞