[Switch/3DS集中討論] MHXX已出(24)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係咪部部機個散熱位都有會有陣味
頂頂有個會噴氣果度

簡單d講 就係動物之森 amiibo全系列化囉

係咪之前出嗰個 Amiibo Powersaves

冇直接關係
Amiiqo 係自制amiibo 出黎 制一隻幾秒就得 問題係邊個搵bin
我google 到data 但係唔係好識格式 21~22pages 16bit address
要用hex 修改器

用緊好耐啦
最多save 200個bin
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢個唔錯,但貴。睇自己有無需要留咁多amiibo,無需要就貼紙底D.

如果佢後期switch出得多game
而你又係任豚 識買一定買呢粒

我相信真任豚會買曬啲公仔

我呢啲返工打機人士緊係一粒chip走天涯

講講下都想買粒試下.

冇直接關係
Amiiqo 係自制amiibo 出黎 制一隻幾秒就得 問題係邊個搵bin
我google 到data 但係唔係好識格式 21~22pages 16bit address
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

呢個唔錯,但貴。睇自己有無需要留咁多amiibo,無需要就貼紙底D.

講講下都想買粒試下.

巴打係TB定邊到買?
老翻都無人屌
仲要話咩任豚人手一舊
係任豚寧願唔用都唔會用老翻囉

冇直接關係
要用hex 修改器

用緊好耐啦
啲人仲話走去nfc貼紙
得啖笑

講講下都想買粒試下.

巴打係TB定邊到買?

呢粒野我只係TB見到,街未見過或者我見唔到.

講講下都想買粒試下.

巴打係TB定邊到買?

可唔可以貼條link 係TB見到有d好流咁唔知用唔用得
老任想整花我部機好難啊

講講下都想買粒試下.

巴打係TB定邊到買?

可唔可以貼條link 係TB見到有d好流咁唔知用唔用得

如果係TB咁應該同你見係一樣,大部份都係講用唔到係switch到。但官網話得,可能個bin 檔問題。咁要問下用緊巴打。
老任想整花我部機好難啊

你唔係貼凸起果度有春用咩屌
老任想整花我部機好難啊

個墊高過佢就唔會掂到啦
老任想整花我部機好難啊
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/22/172111_dc46f9df6f24806596633906eec870be.jpg[/ig]

個墊高過佢就唔會掂到啦

呢個放法夠易夠放便
老翻都無人屌
仲要話咩任豚人手一舊

我都費事講
amiibo 重點係隻 figure,冇隻 figure 都冇乜用,得啲細 bonus
老任想整花我部機好難啊

個墊高過佢就唔會掂到啦

你係假設個墊個厚 / 密度 可以夠力頂到部機姐
唔夠力你都唔會知 會既 花左就會知
仲有 velcro軟果邊都唔一定好 你MON點都要貼玻璃貼
老任想整花我部機好難啊

個墊高過佢就唔會掂到啦

你係假設個墊個厚 / 密度 可以夠力頂到部機姐
唔夠力你都唔會知 會既 花左就會知
仲有 velcro軟果邊都唔一定好 你MON點都要貼玻璃貼

應該用呢類墊

咪係 我都唔明咁有咩意思

明明amiibo 最大功用係當figure 咁儲
對於一個多年俄羅斯方塊玩家來講 d 手制真係悲劇來 joycon 如果用單邊玩 就成日落錯 兩邊玩都接受到 本來想買個pro 制以為會好d 點知仲衰

勁撚多阿Q 話係我唔識按制
我真係屌出聲...gameboy 玩到宜家...邊代機係會咁大獲先
老翻都無人屌
仲要話咩任豚人手一舊

老翻同taobao 都無人屌
pokemon 改寵改閃都得
連登

算啦
時代變啦

新任豬當道
想當年, 幾十合一 同埋金手指嘅道理一樣
我地以前咁細個邊有呢啲意識
老翻都無人屌
仲要話咩任豚人手一舊

連登

目前部分已知work嘅非Wii/hori USB lan卡唔經Amazon買就得tb買到

算啦
時代變啦

新任豬當道

咁金手指又唔同
如果唔係 online 連機淨係自己 local 唔影響其他人我又唔覺得有太大問題
又好似 TAS 咁,你可以話佢出 cheat,但係隻 game 的確係可以咁玩
模擬器一樣,如果自己有隻 game 同埋部機,又或者好耐歷史買唔返嘅,我唔會反對
依啲嘢有好多灰色地帶,好難就咁畫一條線
老翻都無人屌
仲要話咩任豚人手一舊

連登

目前部分已知work嘅非Wii/hori USB lan卡唔經Amazon買就得tb買到

無license
盜版翻版
改game改nfc save

呢啲野唔可以雙重標準講
你地一直屌開人玩改機玩crack
咁你用翻版野其實根本就一樣

算啦
時代變啦

新任豬當道

咁金手指又唔同
如果唔係 online 連機淨係自己 local 唔影響其他人我又唔覺得有太大問題
又好似 TAS 咁,你可以話佢出 cheat,但係隻 game 的確係可以咁玩
模擬器一樣,如果自己有隻 game 同埋部機,又或者好耐歷史買唔返嘅,我唔會反對
依啲嘢有好多灰色地帶,好難就咁畫一條線

對唔住我唔同意
我都講過我係做呢行
侵犯版權嘅事你靜靜雞做吹你唔漲
大大聲拎出黎威, 真係無眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞