[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
呢三日全民返屋企,我個前共產黨高層預測黨嘅決定十次中九次]

一個前共產黨員同我講:明显是今晚要粗大事!空出敏感路段来回接载大量关键的人员。。。美国已经全票通过了涉港法案。一切尘埃落定,没有悬念!这三天港人十分危险!广九铁路暂停一切服务这种命令是随便下的吗?是他们两个车站可以决定的吗?一定是大量的人拉进来,大量的人运出去给专列让路。

麻煩全民休息三日,我唔想見到有人再失蹤,佢仲話接走咗大陸班學生係唔想殺害中國人,麻煩叫班大學生返屋企三日先,軍隊鎮壓唔係速龍咁小兒科
佢停只係因為紅磡火車站有問題 唔好諗太多
如果真要黎 第一高鐵 第二自由行+旅行團 第三紅磡火車 第四直通巴會停曬

唔好亂吹
好流

火車成日都要停,直通車可以唔停咩
簡單直接
[緊急]文宣組同我入黎!!
https://lihkg.com/thread/1727893/page/1
一齊撐住
推喔
頂多個星期
11.25 過左立冬小雪
我地會有轉機
有人話下年有人禍,唔通係大陸又送大禮?
會唔會關鼠疫事
我都覺係
有人講2020年香港政權會有轉變,同時人禍更勁。

Ff mode: 我地成功推番中共,同事鼠疫爆發,大量大陸人衝入香港,香港都因鼠疫死唔小人。
未必係ff 咁多內憂外患我都幾肯定支共會好快玩完
天災,人禍,貿易戰,香港春袋

加上70年大限既極權國家歷史,真係好大機會
一開始第一個龍脈post有人話過2024支共會倒台
一頂綠帽搞到中共倒台
陳同佳,真Joker
我記得24年倒台 仲有個2035年唔知點
好似係2024年初開始名存實亡
直至2030年代連個名都玩完
一隻手掌拍唔響
陳同佳同林奠都要留名青屎
而家埋大又比狗攻緊 而家每一日都好難捱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞