[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
Push
Agree
但係上一句係太歲不高興,如果星星之火係講抗爭,太歲又點會不高興呢?
因為太歲月沖太歲,太歲不喜沖,所以咪太歲不高興囉。
無乜嘢特別。
FF: 如果人權法過左,開始制裁,真相浮面,咁見到d 軍政府開始奶野,咁我地咪踞左,咪唔好再燃囉

但其實星星之火呢句最出名係來自中共林彪寫信比老毛,佢入面既星星之火係解中共d 兵。

有好多解説,到12月就會知關公企邊一邊

btw: 班狗冇拜關公好耐,佔旺單野又搞關公,咁都仲保佢地,真係天無眼囉
上一句用雖則開頭,下一句應該係跟冇寫出嚟嘅但是,兩句似有因為關係,星星之火難再燃唔係太歲希望嘅結果

希望係咁解讀

這是隕石墮東北吉林時的奇門遁甲盤,由以上FB 提供

值符為「國家領導人」(乾宮),處於鬥爭口舌是非、驚恐不安的狀態。又不得天時和地利。

執行方面, 喜歡暗中行事,敢冒風險,思路閉塞,心機重重,欠人和。吃力不討好,做唔出效果來。

黨內亦泄耗習主席,唔見得有助力,唔太好。

僅供參考🤡
或者可能係中共好多嘅手段同棋子
都好難再左右到大局
再講日出之雪漸消溶 我係咁理解
本身好多指引 都話10月11月最難捱
對方咁多條法例 又用不同戰術去濫捕
情形上就好似比大風雪 咁掩蓋
當上句同下句 接埋
就係 去到後期 星星之火 都燒唔到
雪又開始溶 就會見到曙光
天有眼睇,做左咁多衰野,太歲點會高興
應期為新曆10月9日之後
如果用黎形容卧底狗唔知解唔解得通?
越黎越多卧底狗現形,市民大眾開始有戒心,又有神獸懲罰佢哋,可能會抑制到佢地
拉,鼓吹迷信

風水本身係古代學者要黎保命棍班高官權貴的技倆。
皇帝年代,君主和高官絕對有生殺權,學者先諗呢些野黎保命。
民國一到,風水就out,科學就黎。
星星之火 係出自中共
我覺得係代表 中共
本身係帝皇術數 我怕算出來個結果其實係調反轉
不過點都好,我信世界係有報應
15歲女仔單野,係咪呢兩日會水落石出
終於有人講,但唔可以放鬆,命運有得改,我地既敵人都係不斷緊改緊
係 只要唔放棄 就會有機會贏
呢段時間應該就係 落雪(最難捱嘅時候)
捱過雪就會溶
點解係代表中共?因為5 星?
同意

星星之火,e...有機會講中共,你睇中共旗,星星+紅= 火

利申:9up
我要真.文宣!!!!
https://lih.kg/1654696
其實好快姐 依家都十月中
撐住呀
星星之火難再燃
既然扶乩咁直白, 星星之火係咪可以直解為星火同盟?
雖然解唔通之前同之後嘅句子。
前面全部都係形容緊大形勢,冇理由無啦啦有一句specific到一個機構
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞