[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
蔡伯勵係親北京
佢應該係用共產黨利益為出發點,去設計個佈局
日月麗天,群陰懾服,百靈來朝, 雙羽四足。

仲以為係咩風水局,原來又係奶共
甲戌月仲有無新預測呀
Thanks
仲甲戌? 等乙亥月反cup 好過啦
流月干乙剋流年干己。
流月支亥自刑流年支亥,但同時比和,即地支力量變大但流年天干原本制地支嘅力量受損。
香港人的貴人美帝已經開口教哂:
香港人持續非暴力抗爭

同時美國過人權法, 開始制裁港共官員(黃之鋒DQ主任RIP, 蔡亮女士你而家最好就係希望降臨在你身上的唔係最兇狠的306制裁, 306的話蔡主任同佢直系親屬唔使再喺美元世界生存到啦).

另外round 2金融戰美帝開始出手, 斷共資吸外匯途徑. 甚至開始清算香港長期幫中共洗黑錢, 違反各種禁令.

記住美帝的經濟攻擊/制裁, 可以令世上任何一個人/機構/地方經濟崩潰, 呢個就係美元霸權兇狠之處, 民主黨人根本從未試過(OR想過)利用美元/經濟力量去擊潰一個極權政府
問題係會唔會做到咁盡?
新疆官員,都未到咁盡
據我所知. 做到咁盡的目前只有北韓同伊朗的官員.
年尾啦,有冇出年運程預測
竟然喺咁!?
發夢聽某位係佛門幾十年既師兄話蔡生收左錢
即使好多人反對
都力排眾議要將大佛門向北
鷹哥型到爆又有氣勢 蛇獴呆下呆下好得意
推到兩位做新吉祥物

3點尖咀見
好似話虫蛀係大自然用黎整榻D柱, 排除毒陣.
即係奶共啊!
但我有樣好好奇 — 如果天壇大佛本身係風水陣,點解之後又會起個纜車做鐵鏈鎖住佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞