[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
呢幾年一直都買開外國貨
堅持唔買made in china
有時命運就係注定左
你以為全部避開咗
可能正正就係命運要你做嘅嘢
結果一樣,卦象或不同,睇埋咩人身份去占.
1.問香港前途有好多人都問,應以大眾所得為準. 有一派文王卦會為一事多占,取統計上佔多的一方為最終判斷.如果兩個普通香港人有唔同卦象,要參考大圍數據.
2.如果兩個人都係誠心占卜,就要提防有一方係"占此應彼".即係卦象所反映非所問,而係對問主更貼心深切之事.例如一女問香港前途,其實有另一事更內心覺得更重要如"與心儀男子感情發展",卦反而只提當時人生所最關心大事而唔係對應香港前途

心誠則靈 Be Water We Connect
或者咁講
泛民會係’新建制’
未至於奶共 但上到位就係神仙
做啲無幫助嘅所謂行動 敷衍下我哋呢啲蟻民

利申 9up
黑白tg 求link
睇完最新丘品果集, 大約估到第二次戰爭係咩
個區徽係錯體, 仲好似鷹頭
定係蛇頭黎?
個人覺得以 #262 post post 果隻鷹
基本上支爆係一種無可避免既結果
無論你做幾多野迴避都好都會因為某些事情令你上返正軌
例如人類既死亡
其實已經爆緊
正所謂生死有命,富貴由天,夾硬黎但最後會發覺兜兜轉轉都係同一個結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞