[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
但咁消耗法我唔想再有任何一個手足受傷同死
唯有希望工會盡快搞得成可以正式開始長期罷工
中國官方今晚證實,內蒙古有2人經診斷為「肺鼠疫」確診病例,目前患者已在北京得到妥善救治。陸媒引述北京朝陽醫院相關負責人稱,「沒有必要恐慌,一切盡在掌控中」。

北京市朝陽區政府今晚通報,11月12日,內蒙古自治區錫林郭勒盟蘇尼特左旗2人經專家會診,被診斷為肺鼠疫確診病例。目前,患者已在北京市朝陽區相關醫療機構得到妥善救治,相關防控措施已落實。

庚子年~2020~鼠年~鼠疫coming to China Town
快點傳染其他人
11.12反勝喎
唉 屌 愈到年尾愈sad
個個月都話下月好d
越黎越血腥
見到咁係唔係唔繼續,當初好多風水預測都話送中條例會過,
係我地既願力改變左個命運,今朝見到中大日出個張圖更加印證左
依家咁撚黑係因為就黎天光呀 上
黑衣有損 帶著遺憾
術數上,亥月的亥正是本年的太歲,亥的另一種形態是豬,連豬肯定是香港這場運動現在的吉祥物,之前楊天命的卦,也有兄弟化太歲,成為Man of the Year之象,所以這裡取香港人作太歲。亥屬水,黑衣要金水之助,現在亥水來了,天時得就,經過之前甲戌歷來最難捱的一個月,現在對家力量減退了,大家應該很高興吧,奈何亥亥自刑,美中總有不足,即使事成也帶著遺憾,黑衣有損,大家心情也不會好過,即使好像其實還有值得高興的事...

今日 11 月 14 號,我地一日死一位手足危殆一個,荃灣義士 RIP

我地仲要幾多個,先夠?
巴打對呢幾日有咩睇法
推吻
都可以係壞消息

曱甴王出左聲 到底佢會幾強硬搞9香港?

美國突然加速是否收到咩風?
好緊張參議院嗰邊
驚宵禁掛
推、依邊同仲謀個邊睇法唔一樣
宵禁反而冇咁驚,兩邊都覆可以冷靜
真心驚刀手
綠物件都起碼見到佢知佢係綠物件,
刀手突然拎刀,走唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞