[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
唔係都係當權者強勢咩
個天好靚
星星之火可唔可以係老美?

李丞責預測2020
個個月,都話下個月會好d
究竟係幾時架
己亥年乙亥月是本年度唯一流月剋流年的月份,因此土的氣勢在這個月最弱。

金剋木, 木剋土, 土剋水, 水剋火, 火剋金
金生水, 水生木, 木生火, 火生土, 土生金

基本五行生剋都未知的話, 好難講落去架喎老友

己亥年, 天干己為土, 地亥為水. 乙亥月, 天干乙為木, 地支亥為水.
天干睇為當權者, 在上位嘅人及或組織.
地支睇為平民, 在下位嘅人及或組織.

流年干己土剋制流年亥水, 象為下位受制於上位.
但因乙亥月, 乙木剋己土, 象可以睇為在上位嘅人同事受制(終於)
所以應該係我哋可以反cup 嘅一個月.
邊有? 一早大把人話10月會食晒屎
中英聯合聲明咪舊有藍本
23 條
財經台由6月開始講到依家啦

減少消費
支持黃店
罷幫襯藍店同中資
將大部分資產轉移外地,分散投資
增持美元現金,只留剛好就生活的港元
港股一股不留
幫襯外資銀行如大貓,渣打,citi。cut哂所有中資銀行戶口/留番5豪子令中資銀行白花大量行政費落呢d冇錢acc度。

上面堆全部係合法又符合亂世理財的經濟抗爭手段,呢度的巴絲們又做佐幾多?
廿三條,亦都可以係政改或者逃犯條例2.0
寫得好含糊
有無人覺得早幾日走左個桌球王子 18歲岩岩轉住全職都係關呢啲毒蛇陣事?
今年已經第二個 之前走左個游水 又係好後生 可以為香港拎到好多獎既
中共啲毒蛇陣連運動都克死曬....
RIP Samuel Poon
詩意

此卦孩兒見母之象。諸事貴人大吉也。

解曰

所用謀望。皆大歡喜。從公用力。如子逢娘。
點解咁講
感覺黎架咋 利申乜都唔識
有冇人再卜下人權法幾時過
以前同你一齊狙擊JR,估唔到術數你都識
我都記得你
但我係blocked 左你
點解嘅
彈撚開啦

弱智閪
今日又拉左好多手足
好難挨 幾時會有好轉

我信撐落去說會羸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞