[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
i mean較詳細分析
聽人講關鍵係睇星星之火係解共產黨定係手足
利申唔識
我覺得係示威者
但係因為受到打壓而難再燃
但隔離post有人講星星之火係出自毛澤東
係引過 唔係出自佢 自
罕見!15小時內河北新疆貴州甘肅四省接連地震

https://www.bannedbook.org/bnews/zh-tw/cbnews/20191028/1214025.html
但其實佢之後果兩段有講民生改善有希望,庶民百姓漸顏開 我諗佢講既應該唔會係示威者? 點睇影響民生同百姓都唔係示威者 同埋佢6月有寫兵賊不分害平民 都好明顯refer緊咩 我諗篇文應該幫我地多啲
選舉大敗>阿爺唔like>黑衣漸退
請問仲有無預測呀
謝謝
百姓點會唔係示威者
加上,如果狗贏左,你覺得d 市民會好似之前咁咩?

關係破壞左就係壞左 唔會返到好似以前咁。除非d 呢一代d 人死晒
我係回應番上面話 星星之火應該唔係講示威者 就係話百姓係示威者 所以篇文應該係我地果邊唔係政府
有無手足有 11/8 之後預測
今晚

仲有8日 點捱
警畜依家嘅所謂權力係建立喺高層仲肯幫佢地攬嘅前提之上
我講咗啲咩自己參透吓

仲話會好轉,而家黑警愈來愈癲
日出之雪漸消溶我覺得係解真相會浮現
例如831,陳彥霖案,新屋嶺
11月8先到亥月,另附西方講法
計氣節,應該仲有幾日先到
就算到左8號都唔會即時見效,起碼月中至明顯,

你睇仲有9日,就應左人民辛苦有誰知。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞