[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
今晩入強行入舖拉人,又入私人屋苑搜身,真係黐線
解放軍演習「突擊香港」 直升機墜毀死11人
https://lih.kg/1683602

獨立調查
咩節目
一哥退休 林鄭下台
唔太信,唔滿意既話,會繼續出,根本唔收貨就係唔收貨,唔會有袋住先呢支歌仔唱而家
我反而覺得仲係示威者難再燃
但即使難再燃都可能有其他因素令件事明朗化幫到我地呢邊
Anyway 呢幾日應該都仲係好難捱..頂住呀大家
呢幾日感覺仲差過831 後果幾日
另一方面睇,六月到依家仲生存到的,就係精英中的精英,而且有哂獨立小組。分分鐘已經有CIA支援緊呢堆精銳勇武

呢班人先係對黑警威脅最大。

兵從來貴精不貴多。
其實好多拉完冇告佢,我覺得應該唔係真係咁多
應該係中共想當我哋港豬咁養就覺得OK咁
經濟日報呢啲支共報上面寫嘅嘢真係睇嚟都哂氣
【局部網禁】律政司入稟禁連登及 Telegram 等發佈煽動暴力言論 獲高院頒臨時禁制令
https://lih.kg/1684924

黑暗來了
果然係至撚黑暗嘅一個星期

有冇人覺得團火
好似係一隻動物定獸
咆哮/爭脫緊之類嘅感覺

紅圈望極都覺得好似唔知咩動物個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞