[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
鵝群
岩岩月頭,應該未有咁快到呢句,頂多去到撥亂反正
之前tg放題已經死左好多
但都同意區議員搞下清潔香港活動
我唔覺得老鼠有咁易毒得死⋯
鼠疫都就殺到埋身,支爆香港都要一齊受
你啱
講真比中共我更加驚既係泛民
劣跡班班
暫時佢地未割蓆但難保唔會
你睇湯十一就知佢地變節話咁易
有軍火?係真唔係啊
元旦倒數個 event..
睇番 6、7月話支那借香港 4000 億明年到期,而呢個時間點,支爆應該係明年下半年發生,支那還唔到 4000 億比香港觸發港爆同支爆,而咁啱早幾個月台灣有個論壇同丘品上星期都話香港明年下半年會有一波比今年勁,幾乎全民勇武既抗爭出現

btw, 幾時會有 2020 扶乩出
遲早會有,黃世澤根據愛爾蘭獨立戰爭歷史估算過,而家個走勢其實大致都係咁
真係全民勇武得嘅話
應該真係因為香港經濟真係爆煲令到大家都冇晒包袱 可以全力抗爭
坐底亂返幾年先下年仲亂
新區議員坐唔坐得穩都係問題
但係點解我覺得形容泛民嗰度好似形容緊民建聯咁嘅
我記得之前唔知邊度聽過加埋丘品整合個 timeline

26/12 高危
2020 下半年 比今年更大規模武鬥動亂
2021 全民武鬥+會有聯軍到港

香港五年內改玄易熾,頭三年幾會非常痛苦

2024 經濟先開始谷底回升
我都係咁推斷
台灣論壇有咩link
屌 我以為係香港局勢回望嚟
鼠疫都就殺到埋身,支爆香港都要一齊受
睇番 6、7月話支那借香港 4000 億明年到期,而呢個時間點,支爆應該係明年下半年發生,支那還唔到 4000 億比香港觸發港爆同支爆,而咁啱早幾個月台灣有個論壇同丘品上星期都話香港明年下半年會有一波比今年勁,幾乎全民勇武既抗爭出現

btw, 幾時會有 2020 扶乩出
台灣論壇有link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞