[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
想知多d
有冇link???
將軍澳墜樓手足
美國會放棄香港或台灣都只會係呢個原因: 當地人民放棄反抗.
只要堅持走下去, 企係美國果邊, 美國係唔會放棄擁抱自由民主價值的人們.
source? 冇可靠消息, 就最好唔好亂傳謠言.
https://tw.appledaily.com/new/realtime/20191104/1658314/

無呃你㗎Ching
我都唔想相信係真
美債係已經去到失控地步
如果世界唔再係美金本位
美國係會馬上滅國
而佢地係一定唔會比呢樣野發生

蘇聯、日本、歐盟 下一個絕對會係中國。
正確來講, WW3味真係越來越濃. 習總"加強統一領導", "毋忘初心", 想用"納粹化"去阻止共國經濟惡化.
班唔識經濟為何物, 從來冇由歷史得到教訓的蠢蛋. 到最後一定會完美地落入美帝陷阱, 不得不主動挑起3戰/第二次太平洋戰爭(唔對外發動戰爭的話, 連食都唔夠食遲早會內亂, 唔改變政治結構就只剩對外戰爭一途, 呢個係歷史的必然, 唔會有例外)
有一點可以肯定嘅係:美國呢幾年無論點都會對付支共
反共已成美國國策
唔會貿貿然放棄
再加上侵侵偶像係列根
同埋最重要係燒左去暴雪同NBA
直接影響左美國人既自由
就算侵選唔到下一任都唔可以手軟
否則一樣被追究
識啲已移民美國嘅親戚話今次會投侵
希望侵侵連任
佢哋之前做開左膠但今次都瞓醒咗
每日一po 風水救港
科大手足單野睇到個心好痛好痛好痛
雖然咁講好反人道好冷血好仆街
但事實地球已經負荷唔到人口密度
所有資源都係唔夠分
gdp係唔會永遠上升
所以大清洗係點都會黎
林同學
黎緊最關鍵兩日 一定要挨過
大家多多為佢集氣抄心經念經
尤其係好多落後地區都生勁多
發達地區窮家庭又生一堆
地球真心好撚迫
其實香港已經好進步,冇能力嘅已經自動唔會生
都唔係 聽過好多窮又低學歷嘅人生好多個
邊本心經?
我唔記得喺邊度睇過,七十年代嘅時候英殖政府委托過好多學者聯合做一個關於香港未來發展嘅研究,佢哋最終嘅結論係香港最好大約係三、四百萬人口,咁就可以做到可持續發展,長遠嚟講先有機會發展成一個人人資源充沛嘅城市,用我哋今日嘅講法,即係類似冰島嘅福利主義國家

而家香港大約有七百五十至八百萬人,當中一百萬係1997年打後先落嚟嘅新移民,人口其實升得好快
周同學
見啲人住劏房都生幾個就覺得啲細路好陰公
完全冇私人空間可言
想安靜溫書都冇位
係高學歷既香港人先會認清自己有能初而唔生
低學歷就係咁生,有學歷因為知個risk, 會諗多步 至會唔生
有學歷有能力,更加要多生
推呀推
呢個post 少左好多人。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞