[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike
下 Brian Cha呢個吹水佬都好信
你講得好好
不過較早期既王朝多數係比人入侵/國王被殺害而改朝換代多

講到尾本身聯姻都係種政治手段姐
仲要好日都唔出事,一出就係咁黎,好似整定咁
借位
[晨早流流]三分鐘Twitter 戰線傳送門 10月23號
https://lih.kg/1669882
篇野係企在邊個立場?幫政府定人民
唔去加泰?
去英領!

【上議辯論造勢大會】
10月23日(三)
英國領事館門口
19:30

國賊係指?
神明只會企係善果一邊
日出之雪
香港局,都要有贏有輸咁都係邊一邊輸至得咖

不過呢篇野係關聖帝,聽講差佬自從之前mk 搞過關公,就唔保狗,同好似班狗都冇拜關公好耐

利申:聽返來
其實,我唔想林奠落台
佢雖然個樣黑人憎,但佢真係做到 we connect 同 剋佢老世

1. 貪曾: 要坐監
2. CY: 冇得連任,而家又行行企企
3. 維尼: 貿易戰好似係做左佢老細之後先出現
忽然諗起,早排經過九龍城見到宋皇臺站嘅出口望落去都好似蛇頭,唔知算唔算又係蛇型建築呢
唔係呀化
遂只走
中共一直都堅信人定勝天. 特別係毛左路線的狂信者習近平.

不過今次中共唔好彩啦, 依家美帝同俄佬喺敍利亞問題上讓步, 讓利俾俄國, 就係要集中全力打爆你中共呀.

其實習總即將開4中全會中, 盡掃反對派系, 將毛左路線推到極致, 反是對香港與美國更有利的發展, 要讓敵人滅亡, 必先使其瘋狂. 最好連中共唯一的brake李克強, 劉鶴等主和派都拆哂佢, 推中共向納粹/軍國主義的深淵.

心經簡林係咪用嚟鎮住大佛。其實簡林所在地係烏煙瘴氣,啲林柱全部有虫,黑黑爛爛,根本係毒物。無大佛護港,就衰足22年

我想去伐林,你哋可唔可以幫我擇個時辰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞