[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 4

1001 回覆
55 Like 5 Dislike

高登天地辰筭反耶巴打3年前已經預言
好勁
最後兩行又係water.. 水.. 十八=十八區?
祖利安講過呢個係邪局之一 呢個未有人破
有冇風水師可以話我知,寶福咁樣取消人地出殯,係咪真係會有惡報架
劉仲敬係咪未來人黎,佢講既野好多都中
根據丘品同劉仲敬講,出年香港將會發生2次內戰,第2次香港內戰後將會升級支那對全世界

當然支那打輸縮入內陸
第一次係點?
上沉下自
君非君 臣非臣 - 香港

水德 - 香港

尚德

寶瓶宮 - 天海一族
唔係 2021 先第一次,因調查立法會選舉舞弊而嚟咩,第二次冇講幾時
丘品暗示 2020 下半年係支爆
因為中共on99咁 根本冇政治智慧 一錯再錯 香港會脱離中國已經係無可扭轉嘅結局 只係早晚嘅事 而家我覺得對中共最好嘅止血已經係提出大家和平分手 冇錯 已經係現今最好嘅option 至少大家日後都重好相見
香港應該歸英 歸台 定獨立
巴打可唔可以講下你所講嘅劉仲敬同丘品係何方神聖?因為我見巴打你話佢哋預言2020同2021香港會有內戰,好淆今年已經2019,2020好快到咋
solomon話會協助香港出年立法會選舉之後就出事
可能美國揭發選舉舞弊
呢樣就係人都知架啦但港共唔理,其他人又唔到佢理
真係諗唔到點樣升級
火魔已經好盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞