『薪火post』BNO續期資訊(66) 頭POST有WEBCHAT LINK

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
尤其資料頁 一撕就裂
大力D都怕解體 另外後面有一頁有張綠色貼紙仔 佢叫remove 係咩來 唔撕有冇影響
有D咩係後面
55 特衰終於有一個優點
絲打你收到dhl sms未?我岩岩收到一個仲有個未收到
所以點都喺英國出世,會好過之後搞。
呢排連掛號都慢到3星期,就知幾咁多人寄嘢去英國啦!
肯定自己有就照去,唔肯定就只好等ref no。中晒身份證大法都一樣照去唔使等。
因為直情無電腦資料,要你正本文件做審批都正常嘅。恭喜!
提你寫緊急聯絡人,寫齊佢啦。
等,一星期左右會有新短訊。
你諗清楚,究竟當年有無登記bno先啦,身份證大法有無中晒?
你確定有BNO
一家5口一齊申請
依家老豆張相唔合格
老母批左
三兄弟未有消息
即刻幫老竇用手機影過啦,大半身,背後無陰影!
其實5張相係一樣的

唯有再影過
我收到佢地email confirm我有過BNO
同一時間亦去cancel個BNO 因為搬屋果陣拋左
E+未收到ref. Number 但可以go ahead?
咁咩原因彈你?
我10月8號寄普通排號
琴日就收到SMS收到文件

多謝呢個post既巴打資料
上星期二經郵局掛號寄 星期一送到(4個工作天)
以下係寄左既doc 副簽係bno holder
2 passport photo
old bno
counter sign
HKID copy
HKSAR PP copy
Parent PP copy
2 address proof (original)
birth cert copy
Parent marriage cert copy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞