『薪火post』BNO續期資訊(66) 頭POST有WEBCHAT LINK

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
希望一下就搞掂,唔洗寄來寄去
佢話10月11號寄比我 用間咩DX 但我到今日都未收到個郵寄編號
你地要幾耐先收到 因為應該3日到直頭件都收到 但佢連編號都未比我
DX再交比DHL
有機會星期六日會耐啲
睇下今晚啦

上星期都好地地
琴日就變左咁
香港無code咁點搞
留名

我之前都係咁揀既
講就講話會打電話,但真係打嘅唔知有無10%
早排試過寄信俾副簽人
個10% 好難講 遇到個揸正來做就煩

最大機會都係中獎 合成獸
都係睇邊個officer handle
睇DOC
通常打電話係乜office handle?
本身上星期話寄本新bno黎 但最尾又return左
今日話痛得拎 點知係拎返舊bno(剪左角)同文件
想問下有冇人都試過咁?
本身上星期話寄本新bno黎 但最尾又return左
今日話有得拎 點知係拎返舊bno(剪左角)同文件
想問下有冇人都試過咁?
你有追個posts就知道都好正常,無論兩份件是否先後,定寄寄吓返轉頭,都有唔少人問過,睇吓doc唔知會唔會令你安心啲?

你不如當佢哋寄出後,預兩星期時間,中間過程唔緊張亦唔好理,定期上嚟睇吓啲問題同答案,我保證你變專家,亦會好開心咁收齊你需要嘅嘢!祝一切順風順水。
如果你想知寄去邊嘅話,你唔係問我哋,畀咗錢system會話你知。

因為有機會唔同其他人
叫你個朋友入IEEE之類嘅學會咪變咗係list度囉
如果冇
只係教育機構普通IT人 咁點計
星期五 print and send 仲未收到 tracking no. 好緊張
係唔係六星期內會批?

5/9等撚到依家啦

無countersign寫解釋信有無機會照approve
係囉我10號都未收到shl任何sms,上星期尾果批都好似係咁,因為有幾個巴都係咁
想問下hm office收到我份件係咪會係個網update個status?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞