『薪火post』BNO續期資訊(65) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
正本勇士表示全部正本俾返我 淨係收左解釋信
之前wechat問過print出黎既e-statement都得,不過唔知有冇伏我
屌wechat,Webchat
召喚Durham office lost case巴絲 有消失未?
係消息 sor
想問下有無巴絲收到HM office 寄封email黎話要填一張form叫 Application for BNO passport personal information sheet for the purpose of assessing if the applicant still has the right of abode in Hong Kong呀?
佢啱啱email問我addition information 個bno citizens 嘅registration
我即刻email 返SAR 佢覆我封信 封信寫明approved
希望順順利利 我老豆都唔清唔楚當時啲嘢
你幾時入q嫁
兩星期前
噢 咁冇嘢嚕 希望你順順利利 唔係想嚇你 不過如果你係lost case應該仲要等多幾星期 我尋日收到officer email話佢幫我催緊處理我申請最後step嘅第二個部門 因為佢都覺得搞太耐
佢話似乎搞入樣個部門太多嘢做
一次過wor
好驚佢搞SAR 個部門 出封信俾我係搞錯咗
新BNO到手

passport no. 唔同咗係咪正常

有冇圖
冇郁過
你冇搵過佢哋?你好似同我差不多時間入q
慢啲啫,失件係少嘅,近期空掛平均一星期,最多兩星期,近期最慢嗰位好似一個月左近,幸保不失!
British is British!
即係有問題重做嘅case 都要寄去Belfast!
平均一個月!睇菲林睇到眼矇!如何唔係搵真極仲有鑊!
如果唔係搵真本仲大鑊!
我9月搞 都等左半個月先有reply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞