『薪火post』BNO續期資訊(65) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
唔洗交Passport Info Page
佢填咗BNO Passport No.就得

hmpo好快手
我寄左 佢bno 資料頁
無事嘅
巴打你都係Durham呀好慘 負責我個case個女人都話lost case supposed交左比一個officer跟之後2星期一般個system就會update完old BNO既資料 我第三個星期都仲未得 所以佢都好抱歉話叫我等下 你批左的話 請分享下
21. 有冇人試過一個speed post 寄兩份或以上申請係成功?
成功例子:網上一次過交兩份申請(打完一個比錢前可以繼續加申請),一齊比錢一齊寄一齊dispatch一齊收到

想問有冇人試過分開兩個申請 但一齊交又成功咗?定分開申請一定唔可以一齊寄?
Lm
一日未批一日都上黎
個差距太大...有啲咁快有啲咁慢
佢有BNO都要用特衰?
如果無都應該用番BNO

謝謝
特區:無資格同人Countersign
BNO要冇過期
同埋依家好似無左
“網上一次過交兩份申請(打完一個比錢前可以繼續加申請)”

因為我一家五口申請
係分開5次俾錢
我幫我家姐、細妹分開兩日申請,一齊寄speedpost,同一日批
同你一樣 13/9 join q 但到今日都未有消息
新post留名 Lost Case繼續等 希望月尾得
唔該巴打
咁係咪將所有PEX都寫係信封?
抱歉,我有點混亂。
我剛確認咗,幫我countersign嘅朋友佢揸嘅BNO國籍寫香港,我都覆咗英國嗰邊。
咁即係話我好大機會要再影印佢本bno護照嘅資料頁再寄俾佢,對嗎?還是要印埋佢嘅特區護照嘅資料畀佢?
麻煩哂
冇一個國籍叫香港
點睇係咩office架?
岩岩見到希魔巴個回覆了
麻煩曬Q仔巴同希魔巴
你朋友係咪連 Nationality 同 Place of Birth 都唔識分
Webchat
一定一定
直接問佢我係乜office?
British National (overseas)
都係當英國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞