『薪火post』BNO續期資訊(65) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
其實佢地處理申請有冇排收件既先後次序架?
正常應該仲有好多人喺我前面嫁喎
點寫解釋
幾日啦
搵唔到合適人選
所以交唔到副簽

齊文件又唔係lost case一般都係入Q後幾日就批
其實文件唔係好齊
不過封信度有解釋左有D文件唔見左咋
777頒布緊急法禁矇面後,今晚收到兩個愛国朋友whatsapp,話打算續BNO,問我可唔可以幫手做副簽,仲記得佢地成日話英國佬美國佬都係想香港死,所以出錢搵人搞亂香港!而家身體很試實,又忽然想做返英國人!
777頒布緊急法禁矇面後,今晚收到兩個愛国朋友whatsapp,話打算續BNO,問我可唔可以幫手做副簽,仲記得佢地成日話英國佬美國佬都係想香港死,所以出錢搵人搞亂香港!而家身體很實,又忽然想做返英國人!
Blue object 最鍾意就係揸外國護照嘅
一個位姐,同埋都冇上熱門,盡量做
叫佢收樣啦,咁撚愛國
巴打之前好似已經耍走一個?
叫佢地去大灣區啦
9月3排仲未approved, 有冇巴打係早過我排隊架但仲未批?
LOST CASE宜家感覺大家都好慢
有冇九月中QUEUE緊既已經APPROVE?
如果做咗台證,用特衰資料,一係繼續用,一係取消舊台證,之後再用bno資料申請過,記得中文名一定要填!機票資料只需要姓名正確,到時用邊本check in上機無所謂嘅,當時改都得,但check in就無喇,所以網上check in時改返bno都得嘅。

至於帶幾多本護照旅行,係個人自由,出門去唔同國家,出入邊本方便咁解啫,最緊要保好自己財物同證件。
點解你咁快
我今年3月去台灣用特衰,9月去用BNO,網上搞入台證用BNO號碼,一啲問題都冇

喺桃園機場買sim咭同兌錢要簽多份歐盟國資料收集聲明書,係咁大把

經過一個月終於批咗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞