歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
想問下有幾多人係會一個樽仔開定油 or 到用個時先開稀?

我會開定油,隔太耐無用過,就再落番啲油補補佢。
想知邊到仲有PB嗰隻雙龍
或者有冇巴打可以放比我
超新星個隻買唔落手

1等再版
2fb精,出450應該有人應機

放毒
抖下砌天意

文奈個樣有佢一半高汁就好
大大們你地覺得HG 1/144 自護會唔會番出做revive

機會唔係冇,不過難講

我會開定油,隔太耐無用過,就再落番啲油補補佢。

聽過一d前輩話唔好一黎就開曬成支油
隔左咁多年黎都係要用先開始調油落thinner
想問下模型唔見左件 係咪宣佈收皮架喇
想問下模型唔見左件 係咪宣佈收皮架喇

淘寶
明知有伏都要踏 結果仆街仆到應一應
話說我呢排終於敢落單買左隻模魂 卡碧尼
本來都冇事 點知砌到一個位個陣發現
邊撚到有位比我啪粒野入去呀

有冇人以前有砌過呢隻 知道呢個位係點啪

比我盲摸摸啪到了 要轉黎轉去先得

砌完分享下,想買

得個樣好睇 鬆到仆街
買唔買就你自己諗啦
痴水貼真係好煩 痴左半個鐘先得十零張 不過有上水貼真係靚好多

btw係咪噴消光會令啲貼紙邊無咁明顯?我好少痴水貼
痴水貼真係好煩 痴左半個鐘先得十零張 不過有上水貼真係靚好多

可以買枝水貼軟化劑
龜泵真係甘堅?

可以買枝水貼軟化劑

我用囇藍綠色嗰兩支啦
但係仲有條唔係好明顯嘅邊

可以買枝水貼軟化劑

我用囇藍綠色嗰兩支啦

唔係好明顯就算啦

可以買枝水貼軟化劑

我用囇藍綠色嗰兩支啦

唔係好明顯就算啦

咪好似圖中咁囉
但係我見人地用完無咁易睇得出條痕
龜泵真係甘堅?

唔建議
拎番個正常泵比較
龜泵除左輕就無其他好處
龜泵用左一年,收皮了

升級啦咁

我都係為左聽呢句,加強信念

換裝啦,我用左半年轉手賣左
真係無得比
龜泵用左一年,收皮了

升級啦咁

我都係為左聽呢句,加強信念

換裝啦,我用左半年轉手賣左
真係無得比

但我要用乾電,後樓梯戰士,有無介紹?
God gundam hyper mode除咗hg是咪仲有mg?
唔覺眼出面有賣
God gundam hyper mode除咗hg是咪仲有mg?
唔覺眼出面有賣

好似斷曬貨好耐了

新手一問 小弟第一次砌mg 想問呢張係咪水貼黎
Mg7劍黎

Mg7劍黎

唔係
膠貼

Mg7劍黎

唔係
膠貼

唔該巴打
我用雙星隻滲線液去滲噴左消光白既件上面 之後用x 20去抹出左界既地方 點解會抹唔乾淨 試過不斷換新綿花棒都係咁
我用雙星隻滲線液去滲噴左消光白既件上面 之後用x 20去抹出左界既地方 點解會抹唔乾淨 試過不斷換新綿花棒都係咁

你步驟好似調轉左,滲左先消光呀,有無d好尖既綿花棒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞