歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
請問各位巴打, 依家邊度 仲有 HG age fx ?

英明見過,深精好似都有,不過唔確定係唔係同一部

多謝巴打 , 其實我 想要 呢部 (非 burst mode)

原來係咁 唔該晒你先 但係你知唔知邊度有得買?

fb谷徵會好啲

我真係菜鳥。唔知咩叫谷徵會

聽日再講或者其他巴打教你,太眼訓

好啦唔該晒你

係fb高達group會易啲徵到

拿巴打,係fb search 一啲高達模型group, 個key word 就係高達,模型,交易,等等
入完果啲group就徵得野,不過記得睇清楚啲規則,例如,你出post徵野一定要打價錢等等,因為有班串過馬撚嘅撚屌會爭住屌撚柒人

有時錯左好心提下咪得,有d人係要串下先開心

原來係咁 唔該晒你先 但係你知唔知邊度有得買?

fb谷徵會好啲

我真係菜鳥。唔知咩叫谷徵會

聽日再講或者其他巴打教你,太眼訓

好啦唔該晒你

係fb高達group會易啲徵到

拿巴打,係fb search 一啲高達模型group, 個key word 就係高達,模型,交易,等等
入完果啲group就徵得野,不過記得睇清楚啲規則,例如,你出post徵野一定要打價錢等等,因為有班串過馬撚嘅撚屌會爭住屌撚柒人

有時錯左好心提下咪得,有d人係要串下先開心

係好撚串, 唔小心無打OT 就即屌.
有冇人知香港邊到有紫色鋁質貼紙賣(即係好似平時bandai模型眼部貼紙咁)
想買嚟俾vidar gundam用
有無人玩過 好靚想砌幾間玩下

想問下用噴筆噴消光油有無咩技巧?例如係要用大油定細油
想請問下用咩洗油無咁傷件
聽人話用99%酒精

送左比女朋友,不過呢啲幾煩下,算容易砌
有冇人知香港邊到有紫色鋁質貼紙賣(即係好似平時bandai模型眼部貼紙咁)
想買嚟俾vidar gundam用

12蚊店有糞似
聽人話用99%酒精

磨完再洗

薄噴
聽人話用99%酒精

磨完再洗

你意思磨完再用酒精洗?
聽人話用99%酒精

磨完再洗

你意思磨完再用酒精洗?

我試過一次,好好奇地對油性係有用
HG古辛上色上到好攰
聽人話用99%酒精

磨完再洗

你意思磨完再用酒精洗?

我試過一次,好好奇地對油性係有用

試下先
00 10週年會唔會出reborns嘅mg

薄噴

Thanks 巴打

要用膠水?

要用膠水?

唔知同唔同系列不過我果個要

要用膠水?

玩過, 好撚癲, 所有傢俬都係自己整, 以MM計CUT D 材料, 差D眼盲

要用膠水?

玩過, 好撚癲, 所有傢俬都係自己整, 以MM計CUT D 材料, 差D眼盲

好撚靚 想試下搞 不過驚唔夠做

要用膠水?

大老師你如果玩嘅話預左要好多心機

要用膠水?

重點係邊度買到間屋

淘寶
DIY 小屋

要用膠水?

大老師你如果玩嘅話預左要好多心機

唔緊要
我岩岩先考完試 試下玩先百幾蚊人仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞